Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www4.slikomat.com/10/0308/lbs-jez.jpg
JESTE SVESNI DA SU VAM PRECI BILI VERNICI ALO BRE!
Па шта ако су верници? То их као сад чини магично добрим? Реално тамо неки прадеда је тукао бабу и био фазон пијаница можда, боли ме курац да ли је верник или не, Србин, Турчин или шта год, за мене је он говно које је пуким случајем мој предак.
Znači uvrijeđen sam
Ranije si mi pretio rođacima. Da neš sad da mi pretiš precima!?!??!?!
oloololoolololol
Kad ti puknem šamarčinu ima slina iz nosa da ti se zalepi u uvo
Преци Расног нису чак ни еукариоте, него неки срање једноћелијски организми, што објашњава његоцу глупост.
:GOMILA RASNIH PREDAKA USTAJE IZ GROBA I KREĆE PREMA CARI TRULEKSU I ČAKU DA MU OBJASNE:
Koji debil moras biti kad svoga pradedu zoves govnetom. Gledajuci neku psiho analizu ti si dete na koj puno ne obracaju paznju u kuci i kome treba bilo kakvo drustvo, jer si socijalno ne prihvacen. Citavu svoju familiju ne podnosis jer ti niko nije pruzio ljubav i svako te od njih maltretirao.
Rasni, prijateljski ti kažem da odustaneš jer ćeš opet popiti banančugu, oseti se to u vazduhu. Nemoj da te nisam upozorio.
KADA SE BORIM NEPRIJATELJA NEMAM
reče RASNI mutant kome ako ikad odeš na profil vidiš poslednju aktivnost MALOPRE
http://www.seriouseats.com/images/20090709-how-to-peel-banana.jpg
RASNI NAGUZI SE SPREMNA JE
Rasni, znaš li ti da si delom Turčin?
O O
Jbt. DUREKS KRPA HAHAHAHAHAH
Dobar je Rasni Caro, makar nije Bugarin
Eh kakva su vremena bila kad ste i i Smare harali sajtom.
reče RASNI mutant kome ako ikad odeš na profil vidiš poslednju aktivnost MALOPRE
MALOPRE
MALOPRE
MALOPRE
Naravno Rasni, došlo takvo vreme da i lobanje kao ti mogu da otvaraju teme. Ništa nije kao što je nekad bilo :(
KADA SE BORIM NEPRIJATELJA NEMAM
DOSHLO ZADNJE WREME