KAD SE BORIM NEPRIJATELJA NEMAM
jeste li zapamtili? To govorite svi na pocetku priredbe kad vas cika Doko poseti.
Прекамбријум, тријас, јура, тај рад?
KREDA
Moze biti i to. Sve ces saznati kad umres.
RASNI JE PICKITZA JER ZHELI DA IDE U RAJ NEMA MUDA DA UMRE PA SE MOLI NEKOJ BOGOMOLJCI
AU RASNI KAKO SI UKUSAN
http://depo.ba/media/pictures/2011/07/08/a26c7669116726cae50fa5fd6d5c568e.jpg
EVO, KLOPAMO TE I 41. DAN
Кад умреш не можеш да сазнаш јер ти је мозак и тело мртви, а Твоје Ја је везано за то тело.
Мислиш, кад умрем казаће ми се само? Исто ми је лакше узети литературу и научити. Мање смртоносно.
HAHAHAHAHA CIKA BULJA!!!
HAHAHAHAHA JOKE OKE!!!
Kad ste glupi pa ne verujete. Ne vredi retardima objasnjavati.
Колико су верници опседнути смрћу и нереалним стварима за некога ко пропагира љубав, живот и истину.
Glup si. Ne razumes nista. Smrt nepostoji, mi samo menjamo oblik. Vi ste glupi i postojanje boga i drugog zivota ste cak i u nauci potvrdili.
MATERIJA SE STALNO PRETVARA IZ OBLIKA U OBLIK!
A mi iz ovog zivota idemo u vecni.
Колико су верници опседнути смрћу и нереалним стварима за некога ко пропагира љубав, живот и истину.
aj tišina metaliko prljava da te ne čujem više
Да, материја сама, али као појединачни атоми, а не цео организам и притом још свестан. О души да не причамо, твоје психозе и мишљења не утичу на стваран свет, зато сте ви верници глупи. Не капирате да то што ви нешто мислите и хоћете не значи ништа и још као најгоре пичке искривите науку да одговара вашим злим плановима.
Прженице се прже, Расни је мог'о да буде испечен једино к'о печеница.
Нисам више прљав, обрисао сам зној о спермушином умазану косу твоје кеве.
Jao kako si samo glup. Te tvoje tvrdnje nemaju smisla.
Rasni, večnost si prikazao prilikom guljenja prethodne banane.
RASNI VEČAN VEĆ 7 DANA
Ako ja samo promenim oblik, đe tu pakao?
HIRURŠKA PRECIZNOST PRILIKOM ODABIRA KOLIČINE METAFORE