MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Bruce
    e jebiga, popustio sam na mnoge zajebancije tokom glasanja, ovde nisam mogao :)

:)
    Izvinjavam se cenjenom autorstvu jer sam ispalio i nisam napisao defku, nisam hteo, jebiga.

2. Banuj ovog čupavog Bruse

3. nije to bio problem deki nego glasanje tipa "kuca tri poena" ili "ona o bikoviću", a ja treba da gledam u pasulj na koju se mislilo :)

4. eto, ti i ne znaš za legendu pomoravske televizije a kamoli ko je Žaklina Ilić lolo

brus, znači ipak ostaje i dalje VIP osoba???

5. "kuca tri poena"

Hehe pa ja sam kuca, maco

6. jbg. ovo je sve što sam smislio za hejt za takmičenje i nije mi se dalo; http://vukajlija.com/deni/702097

7. nisam se tome nadao al' ko me jebe kacam pglu... ja sam mislio da će biti sad nešto drugo u vezi vip-a...
    glupo pitanje al ću postavim: El može neka prethodna koja je napisana pre pa da se uvaži?
    znam da će odgovor biti nou al' ko zna...

8. gugi, što dramoserišeš pre svakog izbacivanja defke? :)

9. zato što sam imao drugačiju koncepciju takmičenja i planovi su mi osujećeni :)

10. auuuu gugi šta ti reklaaaa

11. begaj, Deni, hihihi

12. ne kurči se mala da ne postaneš no coffein

13. hehehe koga to zovete Deni?

14. - Šupičku materinu jebo te Deni ima da te išamaram nogama d'otpadnu uši k'o dudinje i razbiju noge!!11

15. kolko kvlt rečenica brate oću ja tako da smislim nešto nekad :(((( Deni, hladno mi je

16. hehe, de da se ja ljutim na nekog, ma daaaaaaj... može kafa da napiše šta oće...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.