Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Како је Џони испао пизда, јеботе, не верујем да је пратио сајт хахах, нолајферчина холанђанска, Андросу свака част!
Povremeno unese u gugl svoje ime i onda bude prvo heheheh, još me voledu, jeah.
A onda njiiiiii, ukapira da je nešto drugo and den hi kolz a lojr
Opet gledam defke sada i smorio sam se. Bolje da nisam ni glasao, kako god da sam delio poene nekoga bi oštetio...bolje bi bilo da modovi sami odlučuju pa da ih pljujemo kad se ne slažemo sa odlukom.
zato i dajemo vama da glasate jer u svakom slučaju imamo isti broj pljuvača, samo se nikovi smenjuju :)
Jebo ti ovo, treba svaka defka da dobije makar po bod pa nek bude i od 1-13546...
tako će biti u finalu
E moj Džoni.
Je l' stvarno Džoni tražio da se makne defka? Dajte mi tekst defke u pvt ako neko ima sačuvano.
Lik je totalni pajser izlapjeli.
EDIT: Ili link sa groblja
Evo Pazl.
http://vukajlija.com/dzoni-stulic/702129
A eo nađoh http://vukajlija.com/dzoni-stulic/702129
Dobro defka
Fala irke iako si zakasnio ali fala ti ka bratu
Sad nešto kapiram da se lagano da prvo mesto ovoj glavi što mu je obrisana definicija.
Realno je zaključao takmičenje momak. MI revijalno završimo takmičenje i ćao. Jbg, organizacija je ok ovde, sve štima, Kazan je kriv realno kad neće da stane iza nas. Ako vam je za olakšicu, uticajniji smo od tviteraša jbg lolo
Ja sam vec rekao da je Andros pobedijo i da se zakljuca.
Brus jel mogu da se hejtuju emisije kao što su na primer, veče sa ivanom ivanovićem, narod pita i slični programi obrazovnog karaktera ili je fokus samo na rijaliti šou?
može svaki ivent vezan uz pojavu VIP ličnosti, nije samo rijaliti nego mi bio zgodan primer
Au jbt, šta sad... Opet da vidimo.. Da nije izlizano, a da je poznato. Hm!
u tome je cela ideja, da ostavim prostora za kreativnu slobodu, a opet da ne smorimo čitaoce kao što je to znao biti slučaj kad se pojavi brdo takmičarskih defki pet dana uzastopno sa istom tematikom
a i dopalo mi se da se poigram sa onima koji su već spremili defku za finale :)
Čestitke takmičarima na uspehu.
Fala, nes.
Jbg, upravo brišem "Degenerisani evropski gargojl Ketrin Ešton"
Dobro je da imam samo početak...
A znao sam da je neko već počeo :)