Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma zajebavam se: ne idem toliko unapred, realno, nisam mislio da ću proći i prvi krug, ali sam imao neke alternativne nacrte, pa je to bilo ostalo. A video sam da si pominjao da neće biti isti tip hejta, te se nisam ni mučio da smišljam osobu
Uostalom, Eštonku ne mogu da smislim LOLO
za nju samo staviš naslov i dole link Mizantrophy :)
Neću da kazana ganja Evropska komisija, još mu samo to treba, i ovako užas je njegova furka.
Прођох у финале човече, али немам идеју за ово. Мислим немам ни за особу али бих то лакше срочио.
verujemo u tebe, samo udri, imaš vremena do sutra u deset uveče :)
Eh, loše sam tempirao formu i sagoreo u prvom kolu. Čestitke finalistima. Oćekujem barem jednu defku na temu VIP trudnoće i porođaja.
ovo kako u neki prošli u finale na osnovu glasova nekih marginalnih likova narušava regularnost takmičenja
Jebi ga, svi glasaju, nema ograničenja. Ako pogledaš pažljivije temu za glasanje 2. kola, neki glasovi ipak nisu uvaženi.
Pocelo je pocelooooo
Haha agilni, ciji glasovi nisu uvazeni?
Tj. ne znam da li nisu uvaženi glasovi, nisam brojao, ali gledajući ono što je kolega dopisao ispod, verujem da nisu.
Napiso, jebote, ne znam.. Valjda nisam promašio temu.
Jbg, šta bude, bude :D
Tj. ne znam da li nisu uvaženi glasovi, nisam brojao, ali gledajući ono što je kolega dopisao ispod, verujem da nisu.
nisu uvaženi, jer sam se javio brusu da mu kažem da su te dve autorke koje ja poznajem lično... razlog što su to uradile nij eni odabir ni jebeni pojeni ni ništa, nego sasvim nešto drugo što nema veze sa takmičenjem... ali toliku je ljigu bacilo na moj profil da nisam mogao da ćutim i da SVIMA ne kažem OVDE iakoje rečeno da se nenervirami da niko neće saznati... ali, ne mogu da ćutim, ne mogu... rekoa sam mu i da me banuje i obriše sve, od sadržaja do poslčednjeg koementara da ne postoji ništa od mene, jer da sam ja mod JA BIH TO UČINIO, majke mi...
sad mi je lakše, a vi se poređajte i počnite da me jebete slobodno :)
Ako si tim autorkama dao to "što nema veze s takmičenjem", sve ti je oprošteno.
Ako si tim autorkama dao to "što nema veze s takmičenjem", sve ti je oprošteno.
šta dao, ne razumem????
Batali Gugi, vrućina je, nije nam do seksa sad.
Elem, ne znam kako ću glasati, opet razbivate!
E jbg, pojzenuj se, pa pričitaj ponovo :)
Kurac brate, kako sta.
edit: gugiju sam odgovorio sta ste se raspisali toliko
Daj desu gole gugi
aaaa, skonto, skonto... nisu dobile ništa, ako mislimo na isto :) nije bilo incesta
nema veze, jebi na vrućinu lolo
Evo ja cu te jebem ako niko nece :)