MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. PA NI TROJKE BLIZNACI NEBI IMALI OVAKVO PREKLAPANJE. AJDE LEPO PRIZNAJTE.

Pa priznali su, ali nema ko da ih kazni, bagra je pustila pipke u sve pore društva lolo

2. Ko je sta priznao? Ljudi su procitali defke i po nekom kriterijumu glasali...olaksavajuca okolnost za njih je da su sva trojica bili naduvani a cokula ni temu nije mogao da nadje.

3. Glasove uglavnom daju po principue eci peci pec.

4. Ja kapiram da mrze komentatore. Osim Cokule, njemu su smajliji igrali kolo oko glave doslovce

5. Esam reko da je elek pizda?

6. Elek pička?

Ma de... Ne bi on...

7. Nije picka nego pizda

8. MOGUĆ SLED DOGAĐAJA (DA SE ISPITA)
    BOKSTER ZDIGITRUNOM PROVALJUJE DA KAFA VODI I DA JE PAR LJUDI IZ ČEKAONE DALO KAFI POENE PA POKUŠAVA DORGANIZUJE KAFANSKE ORTAKE ĐEMBELOG MRZI OLANIK SE NADUVAO KAŽE MOŽE BOKSTER MU DAJE UPUCTVO SAMO MENI DAJ 5 POJENA KAFI NI JEDAN HEHE NIKO NEĆE PROVALITI OLANIK KAŽE VAŽI SVE ZA TEBE OLANIK DAJE BOKSTERU 5 POENA OSTALO IDE PO PRINCIPU RANDOM BOKSTER PRUŽA ORAL CIPELIĆU PA I TROŠARINCU (SVIRAO DVOJNICE) ONDA ŠALJE NJIH DA URADE ISTO ŠTO I OLANIK ALI ONI NISU PREVIŠE PAMETNI PA SAMO PREPISUJU OD OLANIKA UMESTO DA DADNU BOKSTERU 5 A OSTALO STAVE NA RANDOM.

9. Truleks nastavlja da skida veo sa najmracnijih tajni univerzuma...VUCICU REAGUJ NECE VISE BITI NERESENIH UBISTVA NOVINARA I AFERA KOFER GALENIKA ITD

10. I onda dođe CZ i pobedi s najboljom definicijom i sve kul.

11. OCIGLEDNO DA JE KRIVA CEKAONICA I CRNOGORSKI LOBI!

12. Zato Komentatorska sekta (namerno velikim slovom) osvaja.

13. Obrišite sve defke, resetujte poene i počnite takmičenje ponovo. Mislim da bi to bilo fer prema ostatku pučanstva.

14. I onda dođe CZ i pobedi s najboljom definicijom i sve kul.

Brate dobre tj odlicne su i Miletova i Kafina. Kafina za trece a od ove dve ja ne znam za koju bih se odlucio.

Mada dacu Bohoru 5 kad budem glasao hahaha

15. Veliki je ulog u pitanju. Odabrana....eeej
    a o prestižu da ne govorim

16. Haha brate... ja nisam nikom trazila da glasa, lepo odredite kome ne sme da se daju poeni i eto :)
    Miletova je najbolja ubedljivo, ali ako Agilni kaze drugacije, ne usudjujem se da protivurecim...

17. Ma zajebavam se za CZ-a, ne tvrdim ja ništa. Meni je njegova najbolja, ali svako traži nešto drugo prilikom dodeljivanja glasova. CZ je iz mog ugla bolje odgovorio na temu takmičenja, iako je Mile donekle bolje napisao definiciju.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.