pazi ovako: pobednik dobija odabranu sa turnira i PRAVO da odabere jednu definiciju sa sajta koju želi (svoju ili tuđu), ako Andros ne bude pobednik, on dobija isto to. SVI ostali iz finala dobiće po jednu odabranu nevezano za turnir (može i ne mora biti sa mizantrofija) u narednom periodu.
Izvinjavam se ostalima na kašnjenju ali me stislo sa svih strana, skarabudžio sam nešto da ispoštujem ali odlika velikih timova je da pobeđuju i kada igraju loše :)
Видећете ко је издоминиро кад ме позову на ”информативни разговор”!
Углавном, ако ме нема дуже од два сата на Вуки, проглашавај ме победником! (едит: Моралним, наравно.)
Јебига, велики уметници су увек били признати постхумно :(
Bruce
Ne znam što se cimaš, ti si ovo takmičenje toliko izdominir'o da imaš istu nagradu kao pobednik bez obzira na plasman :)
Због правде, која ми је увек на срцу, а посебно кад ме боли курац јер не сносим последице за своје поступке :)
Терам шегу бре, унапред прозивам шабане, да се опет не нађе неки да упропасти ово лепо такмичење циганисањем око гласове. Све се надам, ако на овим примерима виде колко је то јадно, уздржаће се овог пута.
kafanski klan opasno mulja zglasovima. cipelić nije ni pročito prepisao od olanika, trošarinac dobijo upuctva od bokstera takođe prepisao. vratiti na stub srama bagru i oživeti tu temu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pazi ovako: pobednik dobija odabranu sa turnira i PRAVO da odabere jednu definiciju sa sajta koju želi (svoju ili tuđu), ako Andros ne bude pobednik, on dobija isto to. SVI ostali iz finala dobiće po jednu odabranu nevezano za turnir (može i ne mora biti sa mizantrofija) u narednom periodu.
Znači dobivamo. Ok. Pišem za nekih pola sata, sat nemerem pre. Imaš pvt za minut. Vreme kreće sad.
ево ме
написао срање неко
e, završavam za koji minut, jbg
'ajde, samo tebe čekam
Imaš pvt Bruse
Izvinjavam se ostalima na kašnjenju ali me stislo sa svih strana, skarabudžio sam nešto da ispoštujem ali odlika velikih timova je da pobeđuju i kada igraju loše :)
Сацам гласо. Брусе, водим записник сад и чувам принтскринове, само да знаш!!!
Ne znam što se cimaš, ti si ovo takmičenje toliko izdominir'o da imaš istu nagradu kao pobednik bez obzira na plasman :)
Видећете ко је издоминиро кад ме позову на ”информативни разговор”!
Углавном, ако ме нема дуже од два сата на Вуки, проглашавај ме победником! (едит: Моралним, наравно.)
Јебига, велики уметници су увек били признати постхумно :(
Због правде, која ми је увек на срцу, а посебно кад ме боли курац јер не сносим последице за своје поступке :)
Терам шегу бре, унапред прозивам шабане, да се опет не нађе неки да упропасти ово лепо такмичење циганисањем око гласове. Све се надам, ако на овим примерима виде колко је то јадно, уздржаће се овог пута.
Каунтова дефка покидала, једна од најјачих на целом такмичењу.
De su moja 3 boda?
nagazio si liniju u ovom kolu :)
Znaci dvojka? Jaoj jaoj gospodine LaMonika...
To su ta lazna obecanja obicnim radnicima...idem u Androsov sindikat.
Ionako sam dobio neke glasove koje nisam zasluzio sijeeeet
kafanski klan opasno mulja zglasovima. cipelić nije ni pročito prepisao od olanika, trošarinac dobijo upuctva od bokstera takođe prepisao. vratiti na stub srama bagru i oživeti tu temu.
5. Boxer
4. pseto88
3. cornelije
2. Ironični
1. Count Zero
кер88 5
бохор 4
корнелије 3
кант зиро 2
иронични 1
5. Boxer
4. pseto88
3. cornelije
2. Ironični
1. Count Zero
PA NI TROJKE BLIZNACI NEBI IMALI OVAKVO PREKLAPANJE. AJDE LEPO PRIZNAJTE.
Haha pa sto ne rece ranije ako si tako pametan a ne sada kada sam ja rekao ovo za nezasluzene glasove?
A nije ti bilo cudno sto su svi glasali u 2 ujutru i to svi iz kafane?
Bravo Poaro.
Ово изгледа гледали моје слике на теми па ми уделили 3 гласа из зајебанције, кацам лепи чова. Дефка срање опасно.