MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Na fonu sam nema od toga nista. Evo Truleks ce

2. Вако, овај Алекс незнам ко је, ал мешчини није коментатор па сам му дао 1. Онда Миле јесте мешчини коментатор ал ми је готиван лик и пише добро па сам му дао 2. Каунту сам дао 3, јес да је коментатор ал ради на мом факсу па не бих да буде неких проблема хехе. И за крај 4 и 5 бодова јединим четерима на такмичењу. Бохор је сиса ал зато што је наш дао сам му 4, а Псету наравно пет јер смо пили ракиштину у Гучи и јели печење и мували гробове страњске. А овим осталима недам ништа јер су или коментатори или чекаоничари или параплегичари са кривим вратовима.
    Чет до побједе!

3. A na koga si prvo mislio kad si rekao "njega", na mene ili Markića mog druga i brata?

4. НАПИСО САМ ОНО ШТО ОСТАЛИ МИСЛЕ А НЕСМЕЈУ ДА НАПИШУ МОЗХЕТЕ ДА МЕ САМО УВАТИТЕ ЗА КУРЦХИЋ ХАХА

5. mačujmo se pišama

6. Na Markića! Jer je Kafandžija. S tobom igram fudbal, znam te i znam koliko ti glasovi znače, pa mi žao da te banujem zbog toga.

7. TRULEKSE JA MISLIM DA JE JEAHBATCH GLASAO ORTAČKI DA ISPITAŠ TI TO!

8. НИСАМ БРАТЕ ШТА ТИ ПАДА НА ПАМЕТ

9. ОВИ ШТО СУ ГЛАСАЛИ ЗА ТУРСКУ КАФУ СУ МОНГОЛИ ИЗ ЧЕКАОНЕ И ОБИЧНИ ПИЧКОПАЋЕНИЦИ

10. Заслужио Нулти досвоји самопрегорним радом ође, честито би му оцрца и да уздрвљу крцка награду на многаја љета.
    А бре Толе мали деца за ове марифетлуке око гласања лоло

11. JESI JESI OĆEŠ DA ME AGILNI BANUJE SADA ŠTA ĆU POSLE HEJ ŽIVOTE UMORAN SAM A SMRTI SE BOJIM

12. HEJ ŽIVOTE UMORAN SAM A SMRTI SE BOJIM

Ne umire se od umora, nemoj da se femkaš sad

13. ИМАЈУ ЛИ ОНИ НЕКИ ДОКАЗ ДА САМ ЈА ГЛАСО ОРТАЧКИ НЕМАЈУ

14. NAĆI ĆE AKO NEMAJU SAD SI MI SJEBO KARIJERU

15. Ne umire se od umora, nemoj da se femkaš sad

JEDVA DRUŽE JEDVA DRUŽE NA NOGAMA STOJIM

16. IMAM JA DOKAZ, JEBAČU!

Glas si dao nekima kojima si dao minus, a nisi nekima kojima si dao plus. PREVARO!

17. ESAM REKO DA ĆE NAĆI ZNAM GA JA KO ZLU PARU(BEZ RIMOVANJA SA KARU)

Agilni, to je moguće jer možda nema iste kriterijume za definiciju kao definiciju i definiciju kao odgovor na temu. šijeeeet

18. НЕЗНАМ О ЧЕМУ ГОВОРИШ АГИЛНИ ТО ЈЕ ПОДМЕТАЧИНА

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.