mene ne interesuje ko ce da pobedi, ali zelim da se vrati moj post u kome zelim da glasam kolektivnim nabijanjem stuba srama u cmar najvecem delu glasaca. to je moje pravo, a moderatorska duznost.
АКО САМ НЕКОМЕ ДАО МИНУС НА ДЕФИНИЦИЈУ ПА БОДОВЕ НА ТАКМИЧЕЊУ ТО ЈЕ САМО СЛУЧАЈНОСТ ЈЕБИГА КЛИКНО НА МИНУС ЈЕР САМ ТЕРО ОВЕ КОМАРЦЕ ЗНАШ ШТА ИМА КОМАРАЦА САМО ЛЕТЕ ЈЕБЕМ ТИ ПАРАДАЈЗ
Ukro sam ti mobilni dok si igro fudbal i slao lascivne sms poruke random zenakim imenima u imeniku i logovao se na vukajliju teo sam da banukem tilma kad vidim ne moze aj reko mouda numem i udjem na cet da pitam oce neko ban kad ono vidim minimaks pita ja gleam sta je sad kako zna glupaca sta sam hteo i to tri puta i onda shvatim a nije pseto glup jbg i onda malo lozio cekaonicare da cu im dati picke kasam vec tu posle isao pio vode
mene ne interesuje ko ce da pobedi, ali zelim da se vrati moj post u kome zelim da glasam kolektivnim nabijanjem stuba srama u cmar najvecem delu glasaca. to je moje pravo, a moderatorska duznost.
ПСЕТО ФАЛИ ЛИ ТИ ГЛАСОВА ДА ЗОВЕМ СЕСТРИЋЕ ДА ТИ ДАЈУ БОДОВЕ?!
Ахаха псето такое, бач дао минус али гласао појенима јер боље одговара тематици купа лолоо нема бана за црнокосуууу
koja gej tema
JEL MALI VEĆ NAUČIJO NA KOMPJUKTOR?? A JES PAMETAN MALI NEK JE ŽIV IZDRAV I DA DOBRO UČI ZANAT SAMO STUDENT DA NE BUDE PU PU PU
AHA!!1 ENO PANINARO DAO IRONIČNOM I KAFI BODOVE, DOBRO I MENI DVA BODA KEVA MI VUČE CRNOGORSKE KORENE, ŠTA ĆEMO SAD???
E, aj odjebite sada sa teorijama zavere i ostavite Brusa da ovo privede kraju kako dolikuje, pozz.
Mile, jebo zakon u kom ne moš rupu napraviti :)
KAKO OVO OBJAŠNJAVATE?!?
E, aj odjebite sada sa teorijama zavere i ostavite Brusa da ovo privede kraju kako dolikuje, pozz.
To objašnjavam tako da nisi hteo da glasaš za sebe sa duplog jer i ostali modovi mogu da vide ip adrese
KAKO, ALI KAKO ZNAŠ?!? :(
АКО САМ НЕКОМЕ ДАО МИНУС НА ДЕФИНИЦИЈУ ПА БОДОВЕ НА ТАКМИЧЕЊУ ТО ЈЕ САМО СЛУЧАЈНОСТ ЈЕБИГА КЛИКНО НА МИНУС ЈЕР САМ ТЕРО ОВЕ КОМАРЦЕ ЗНАШ ШТА ИМА КОМАРАЦА САМО ЛЕТЕ ЈЕБЕМ ТИ ПАРАДАЈЗ
Ukro sam ti mobilni dok si igro fudbal i slao lascivne sms poruke random zenakim imenima u imeniku i logovao se na vukajliju teo sam da banukem tilma kad vidim ne moze aj reko mouda numem i udjem na cet da pitam oce neko ban kad ono vidim minimaks pita ja gleam sta je sad kako zna glupaca sta sam hteo i to tri puta i onda shvatim a nije pseto glup jbg i onda malo lozio cekaonicare da cu im dati picke kasam vec tu posle isao pio vode
Taman kad je sve izgledalo uverljivo, ti si pomenuo Kafanu. Jbg.
ТЕШКО ДА ЋЕМО ТЕ ПРИХВАТИТИ ПОСЛЕ СВЕГА АЛ МОЖЕШ ДА ПРОБАШ
Sto pominjes kafanu bacje nema kafana veze sa ovim minimaks bleji u cekaonici
A i logicno je brate da si ti mimiks pa ona se kao lozi na tebe a videla ti slike ma daaaaj
Ahaha, jeste, to mi je gadan plot-hole :D