Grujan se drka sa Eskimima, ban zbog ksenofobije i eskimoginije!
Elem, zajeban je bio turnir: ne ide da hejtuješ nešto izvikano ili izlizano, a sa druge strane pošteno za jedno trećinu ljudi koji su hejtovani nisam nikad čuo LOLO
Kako da zamrziš nekoga tek tako? Da li je to humano, a tek moralno?
Studio?
Nisam namerno, nisam ni gledao linkove nego sam ih uzimao sa teme. Zar nije ta bila tamo?
Bila danas tokom dana dok sam hteo da ispadnem šaljiv promašenom temom. Nije bitno, ona posle ionako nije ni za kurac, ne vredi ni da se cimaš oko ispravljanja.
Bila danas tokom dana dok sam hteo da ispadnem šaljiv promašenom temom. Nije bitno, ona posle ionako nije ni za kurac, ne vredi ni da se cimaš oko ispravljanja.
Jebiga brate, ja linkove uzimam čim ih primetim, posle ne proveravam izmene :)
Elem, zajeban je bio turnir: ne ide da hejtuješ nešto izvikano ili izlizano, a sa druge strane pošteno za jedno trećinu ljudi koji su hejtovani nisam nikad čuo LOLO
Studio?
Prvo je izlizano, naravno. Ovo drugo... pa nije poenta da tebe bilo ko natera da mrziš. Mrzi autor, šta ga boli uvo da li ti mrziš isto to, ili ćeš zamrzeti. A kada se radi o domaćim likovima, nije bitno da li si čuo, ili nisi. Izguglaj, pa ako taj neko ima dovoljnu biografiju da uđe na Farmu, onda je za naše uslove VIP. I to baš onaj VIP vredan hejta. Tako ja gledam na to.
ja sam dobio pevete o dbrusa i agija da sam otkino takmičenje al im glupo da napišu da ne ispadne nešto... nemam printove jer su mi rekli u editu da nakon čitanja obrišem...
toliko za sad od mene... režija?
Kad mi je definicija danas krenula sa skorom 1:7 fazon znao sam da sam napisao iole da liči na nešto, tj da bude za takmičenje kakva treba da bude. Posterdžije ocenile.
Meni su najprijemčivije defke sa likovima koji su mi poznati. Može biti ekstra defka o nekome ko mi nije poznat: ne vredi, može pasti plus, ali nema "hel jea" efekta.
Tako mue to.
A malo mi žao što nisam sinoćke izbacio za Bikovića defku, siguran sam da bi legla bolje, jbg.
Inače, ostaviću komentar kasnije na svaku definiciju s takmičenja, pa i tvoju. Danas sam ih uglavnom samo "gasio" prilikom čitanja, da mi ne prave gužvu sa onima kojima ću dodeliti glasove.
Grujan se drka sa Eskimima, ban zbog ksenofobije i eskimoginije!
Studio?
Ја заборавио потпуно, јебига
+1
takođe, ni za trećinu ljudi koji su hejtovali nijesam nikad čuo... dobro ne baš trećinu al bar 10ak fazon
EDIT: Mada moguće i da sam zaboravio...
Jebiga brate, ja linkove uzimam čim ih primetim, posle ne proveravam izmene :)
Korigovao sam svejedno.
Studio?
Prvo je izlizano, naravno. Ovo drugo... pa nije poenta da tebe bilo ko natera da mrziš. Mrzi autor, šta ga boli uvo da li ti mrziš isto to, ili ćeš zamrzeti. A kada se radi o domaćim likovima, nije bitno da li si čuo, ili nisi. Izguglaj, pa ako taj neko ima dovoljnu biografiju da uđe na Farmu, onda je za naše uslove VIP. I to baš onaj VIP vredan hejta. Tako ja gledam na to.
Ili pogledaj linkove dodate u defki pa onda hejtuj
meni ne leži hejt, zato se nisam ni takmičio
Korigovao sam svejedno.
Ma taman posla, izvini ti što se glupiram i pravim dodatni posao.
Mislim, nije mi ni osobito teško palo nego aj da bude po propisima.
ja sam dobio pevete o dbrusa i agija da sam otkino takmičenje al im glupo da napišu da ne ispadne nešto... nemam printove jer su mi rekli u editu da nakon čitanja obrišem...
toliko za sad od mene... režija?
A malo sam se čudio tolikom promašaju, ali štaznam, možda si tako hteo...
Rekao sam ti da ćutiš. Ovo će te koštati dodatne dve kutije.
Veći deo sam pročitao, ima predobrih ali većina ljudi koje ste hejtovali bi vas uzelo za menadžere. Dobru promociju ste im uradili.
Skoro da je tako. Otprilike 10-15 definicija su hejt. Takve su mi i ušle u obzir kod glasanja.
znao sam za koga će da glasa, znao sam... ostrašćeni modu... a meni ni pojen, nemaš ti pojma šta su dobre stvari... ćaoooo
Kad mi je definicija danas krenula sa skorom 1:7 fazon znao sam da sam napisao iole da liči na nešto, tj da bude za takmičenje kakva treba da bude. Posterdžije ocenile.
Meni su najprijemčivije defke sa likovima koji su mi poznati. Može biti ekstra defka o nekome ko mi nije poznat: ne vredi, može pasti plus, ali nema "hel jea" efekta.
Tako mue to.
A malo mi žao što nisam sinoćke izbacio za Bikovića defku, siguran sam da bi legla bolje, jbg.
Ahaha, Gugi, cenim sprdanje na svoj račun, uvek.
Inače, ostaviću komentar kasnije na svaku definiciju s takmičenja, pa i tvoju. Danas sam ih uglavnom samo "gasio" prilikom čitanja, da mi ne prave gužvu sa onima kojima ću dodeliti glasove.
samo bahato AGi :)
Kakve laži ovaj čovjek piše dok pije sok od breskve...