Гласао. Било 10-15 добрих дефиниција, није било лако одабрати. Некако сам гледао да не гласам за ове неке који сви хејтују, јер се доста рециклирају размишљања са форума и из других дефиниција. Адвокадо ми је некако одрадио најбољи хејт, Миле врло добро написао, Манијак онако манијачки, жестоко, Псето потрефио таман онога кога треба, Муслијева дефиниција ми је некако карактеристична на свој начин. Ето, образложено.
Jes pa da te pljuje neki beskičmenjak na neki pecki libtardirani način i da skuplja glasove od ortaka sa sajta a ti da ne moš u odgovoru da tvrdiš da si ima polne odnose sa njegovom užom rodbinom kako to ide kod trve pljuvanja.
Primjer:
Rendom softkor komentator:
Džanki
Teniski frik koji se samozadovoljava pri pomisli na znojavo telo rafe nadala i želi da u sledećem životu bude žgoljava guzata teniserka.
Navodno se dobro razume u kladionicu ali promašuje fikseve kao Ramos penale.
(bla bla bla)
Završava u top 5
Dzankee
rendom softkor komentator
Pička kojoj sam jeba sve odreda. Strašno kako stenje kad ga karam u guzu. Ma kakvi stenje, plače kao kad dijete traži sise i zove da ga spase.
Kad mu zabodem močugu zna da neće ići u subotu u grad... kao ni ostatak njegove familije
Ban 15 dana (vrijeđanje a ne mizantropija... /facepalm)
Избор био међ 10 дефиниција. Онда избацио три, а за остало гледо ко има толко поена да сигурно пролази, па да припомогнем ове друге, јер други критеријум за одабир између 7 остављених стварно нисам могао да нађем. Стога нисам гласо за Трулекса и Авокада, иако су развалили, те им се овог пута извињавам. У другом колу, ако се опет буде ломило између њих и неког другог, они остају, да направимо кармичку равнотежу. Поене сам даво онако, могло и другачије да испадне, ту су ми биле све некако.
Očekivah malo žešću količinu mržnje u "defkama", al', ono, verovatno će to da se pojačava iz kola u kolo. Još jednom da pohvalim Advokada, Truleksa, Pseta, Jebača...ostali nek' se ne uvrede.
od maline Pazle, od maline...
Vidi ove malverzatore osvedočene. Srce za vas :)
Гласао. Било 10-15 добрих дефиниција, није било лако одабрати. Некако сам гледао да не гласам за ове неке који сви хејтују, јер се доста рециклирају размишљања са форума и из других дефиниција. Адвокадо ми је некако одрадио најбољи хејт, Миле врло добро написао, Манијак онако манијачки, жестоко, Псето потрефио таман онога кога треба, Муслијева дефиниција ми је некако карактеристична на свој начин. Ето, образложено.
Kakva faca ovaj agilni. Ovo ne može.
Imam bodova, kul sve
Idući mizantrofi treba biti da se pljuju autori sa vukajlije, to bi bilo žestoko, ili je nesto tako bilo , ne sjecam se
Ovo bi bilo prekul.
Jes pa da te pljuje neki beskičmenjak na neki pecki libtardirani način i da skuplja glasove od ortaka sa sajta a ti da ne moš u odgovoru da tvrdiš da si ima polne odnose sa njegovom užom rodbinom kako to ide kod trve pljuvanja.
Primjer:
Rendom softkor komentator:
Teniski frik koji se samozadovoljava pri pomisli na znojavo telo rafe nadala i želi da u sledećem životu bude žgoljava guzata teniserka.
Navodno se dobro razume u kladionicu ali promašuje fikseve kao Ramos penale.
(bla bla bla)
Završava u top 5
Dzankee
Pička kojoj sam jeba sve odreda. Strašno kako stenje kad ga karam u guzu. Ma kakvi stenje, plače kao kad dijete traži sise i zove da ga spase.
Kad mu zabodem močugu zna da neće ići u subotu u grad... kao ni ostatak njegove familije
Ban 15 dana (vrijeđanje a ne mizantropija... /facepalm)
Избор био међ 10 дефиниција. Онда избацио три, а за остало гледо ко има толко поена да сигурно пролази, па да припомогнем ове друге, јер други критеријум за одабир између 7 остављених стварно нисам могао да нађем. Стога нисам гласо за Трулекса и Авокада, иако су развалили, те им се овог пута извињавам. У другом колу, ако се опет буде ломило између њих и неког другог, они остају, да направимо кармичку равнотежу. Поене сам даво онако, могло и другачије да испадне, ту су ми биле све некако.
Ja ne znam jel neka sprdnja ili nesto ali ne mogu da ostavim komentar na kornelijevu defku...brus nije valjda da si ti umesan po partijskoj liniji? :)
Probaj sad, nisi ušao direktno na definiciju, nije lepo linkovana :)
http://vukajlija.com/nebojsa-stefanovic/701989
EDIT: Popravio sam link i na onoj temi, falio je ovaj redni broj definicije na kraju linka.
Kakav rastegnut, dugačak i žućkastozelen link LOLOLOLO
Očekivah malo žešću količinu mržnje u "defkama", al', ono, verovatno će to da se pojačava iz kola u kolo. Još jednom da pohvalim Advokada, Truleksa, Pseta, Jebača...ostali nek' se ne uvrede.
Ljudi, iskrsle mi neke obaveze večeras tako da će drugo kolo malo kasniti. Počećemo oko 10 umesto u 9. Praštajte, nepredviđene okolnosti.
Lolo pazle...al bilo bi do jaja da vidimo ko koga mrzi, da se skinu maske hehehe...eto na to takmicenje ovi uvlakaci otpadaju odma..
http://m.youtube.com/watch?v=C384Ov7V59A http://m.youtube.com/watch?v=S8uTL8kaiPg http://m.youtube.com/watch?v=bDe0gwUSogE Greh je da nemam više od 4 bida za ovog tipa
Необично ово такмичење. Још нису кренула свађања и прозивке за намештање гласова. Брине ме то.
Možda bi i bilo kad bi iko glasao... Zadnjih 7h 3 glasa
Pa možemo uvek da ubacimo nekog crva u pogledu regularnosti, ako ste zainteresovani :D
Bruce, kaži, pošto si već prebrojao glasove, imam li šanse za prolaz: krenuo sam da mastim jednu defku, da znam da li da nastavljam :D
ako se nešto drastično ne promeni imaš šanse