Sređivanje tema KK i FK Partizan - Zvezda

1. Ponavljam svoj predlog pošto niko ni reč da reče.

Može da se piše normalno na obe teme, može da se poprckuje umereno posle tekme, ne može kad god ti se digne da serendaš, ako preteruješ sa spemom, prvo dobiješ upozorenje pa 3 dana ban, ako vređaš nekog autora konkretno dobiješ 7 dana. Toeto.

2. То је у суштини оно што сам и ја рекао.

3. ali Thilmo je banovan što je posle mene napisao "To!",

Neobjektivan si. Tilmo je ostavio nekoliko komantara.

4. Не знам коме дати, али Џони је прекурчио. Реално. Значи да то ради неко коме пуче курац за спорт а виси на форуму.

To neće niko od modova da radi. Osim mene.

5. Pije vodu ovo Dionisijevo. Kapiram da glave poput Janpija i Rasnog neće izlaziti iz bana, stim da je Rasni već banovan.

6. 1) Prozivke ako jedan od blizanaca izgubi (to veče) se tolerišu, i ujutru takođe, ali ne preterivati, već umereno, šta, izgubi se, pobedi, malo se proziva protivnička ekipa, to je normalno, ali ne istovaranje đubara od 6.5 gb po strani, gde se kače jebene zastave iz pečenjare odakle već.

Ovo ne.

7. Онда нека нико не ради.

8. U principu pravilo je bilo OK, a smeta moja neobjektvnost?

9. ali Thilmo je banovan što je posle mene napisao "To!", ili?

Obrati pažnju na:

, ili?

Ti si i ovde pristrasan. Ponovo čitate ono što vam odgovara. Pročitaj sve.

10. Ето га Џони праведни. Ајде нађи ми пост због кога си ме бановао. Што сам написао да је Берта направио фаул и да му је оправдано досуђен?

11. Tilmo ti pišeš stvari namerno, zavijaš u diskusiju da bi provocirao i to ti je jedini razlog što pišeš na Partizanovoj temi. Ne pravi se lud, sam si mi to napisao.

12. Ti si i ovde pristrasan. Ponovo čitate ono što vam odgovara. Pročitaj sve.

Odgovor je "ili"

13. Johnny Kurajber

U principu pravilo je bilo OK, a smeta moja neobjektvnost?

Правило је очај живи и скроз бесмислено. Ти си све то погоршао својом необјективношћу.

14. E Džoni
    http://www.dodaj.rs/f/11/Us/2qqpMeI2/janpi1.png
    Ovo što se slabije vidi od ovog žutog piše po sred pičke. olololo

15. Drugo branite ljude i smarate zašto je neko banovan samo po navijačkoj pristrasnosti. Ako dođe neko i sere, a navija za Zvezdu uvek ćete smarati, "a što je on banovan?" i to samo po navijačkom osnovu.

16. Џони, па нормално да ћу да напишем пост из мог угла, и капирам да неће да се свиди супртној страни. Али поента је да не вређам и пишем ствари које нису везане за тему. Што да будем банован због тога?
    А нисам ја крив што Џерихо и слични одмах крену са псовкама.

17. kurajber nepristrasan, kao i uvijek. prdi mi guzica sta radite po tim vasim sportskim temama ali kurajberu bi trebalo zabraniti da banuje navijace crvene zvezde.

18. zašto ograničenja samo na navijačke teme????

što se ne zabrani plavim autorima da postuju na temama crnokosih?
    zašto debeli smeju dupadaju na teme lahorastih?
    matorci nemaju ćoše da odmore od klinčadije ni na svojoj temi na vukajliji? nije fer!
    oženjenima nije dosta što imaju šta da jebu nego nisu objektivni na temama adolescenata?
    prljavi naprednjaci na restart temama? dokle?
    banovan jer je postovao na temi šta ručavate danas a zna se da je na nultoj dijeti...

dva srbina, tri partije, iljadu pitanja...

19. slusaj prvo mi popusis kurac za ovo saban, mamu ti mrtvu po sred picke.

Молио бих господина објективног моралисту да банује ову амебу. Ако се за безобразан промашај трибине добија 10 дана, очекујем адекватну казну за вређање чланова породице. Хвала.

20. Director protiv cenzure vol. 136 lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.