Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Druge ni ne banuje. lol
sad će poplave, pa ćemo se opet ujediniti
ЗАШТО СЕ БАНУЈУ САМО ЧЕТЕРИ А КОМЕНТАТОРИ ЈОК???
toti žemka :)
ЧЕТ ЈЕ СТУБ СРБСТВА
Evo ovako. Pa ispravite me gde nije OK nešto ili nije potrebno ili treba drugačije:
- I dalje stoji da nema prelazaka. Ko pređe biće banovan sa progresivnim rastom (1, 2, 4, 8.....)
- Objektivna rasprava može oko nekih transfera i raznih stvari, onako u polusezoni i na kraju sezone, ali ne to veče kada je utakmica i sledeći dan, jer nema tu nikoga ko će biti objektivan
- Spem glupostima ban (3, 6, 9, )
- Takozvane flejmovanje ili upadanje na protivničku temu da bi pametovao nešto, nazivanje na temi suparnika ljude (glodarima, musavcima, franjevcima, limenkama....) je zabranjeno kao i korišćenje bilo kakvih izraza tog tipa za bilo koga iz suparničkog tima na suparničkoj temi. Na svojoj nazivaj koga kako hoćeš.
- Vređanje ban (5, 10, 15...)
istina se ne da sakriti cenzurom!!!
http://vukajlija.com/forum/teme/53665-tema-za-navijacka-prepucavanja?strana=122#post_2703205
Direktore ovo je tema za nešto drugo, da se reši najzad. Imaš temu za ne znam ni ja šta više hoćeš, ali sigurno imaš temu za to što želiš.
http://www.ffzg.unizg.hr/fonet/djelatnici/bakran/psi/skripta2009_files/image104.jpg
Evo ovako. Pa ispravite me gde nije OK nešto ili nije potrebno ili treba drugačije:
- Objektivna rasprava može oko nekih transfera i raznih stvari, onako u polusezoni i na kraju sezone, ali ne to veče kada je utakmica i sledeći dan, jer nema tu nikoga ko će biti objektivan
- Takozvane flejmovanje ili upadanje na protivničku temu da bi pametovao nešto, nazivanje na temi suparnika ljude (glodarima, musavcima, franjevcima, limenkama....) je zabranjeno kao i korišćenje bilo kakvih izraza tog tipa za bilo koga iz suparničkog tima na suparničkoj temi. Na svojoj nazivaj koga kako hoćeš.
- Vređanje ban (5, 10, 15...)
- Brisanja postova neće biti
- Tema za prozivanje se otvara 2 dana pre tekme i stoji otvorena oko 24h od završetka tekme bez ličnog vređanja i takvih gluposti
Ima li šta da se doda?
Možda neko sa Partizanove i Zvezdine teme da bude zadužen onako da uz moje mišljenje bude to uzeto u obzir?
Je l' ovo OK, ili nije?
pobedio si
director
aj dzoni ne zanosi se, leba ti... Sta sad, ja ako ne navijam ni za zvezdu ni partizan ne mogu ni na jedon temi da vas prozivam?
Stvarno, najiskrenije, sa svim dobrim namerama, ne zanosi se.
sto si za ovo prvo stavio da su banovi 2^n, gdje N ide od nula do beskonacnosti a za ovo ostalo nisi?
pa možeš mod si ne može da te banuje lolo
Jedna tema za sve bi bilo najbolje resenje ustvari. Pa se prica o aktuelnoj temi
Па шта си променио?
Kako bi ti ovo regulisao i da li bi uopšte bilo šta regulisao? Mislim ima li svrhe?
Нека буде дозвољено поцтовање на обе теме, зато што форум и теме за то служе. Ако вам је до интерног дописивања имате пвт.
Ništa, ti u svakom slučaju bi smarao i bio banovan pa da stoji i jedno samo neko najblaže pravilo.
odbanuj rasnog da svi krenete od nule