sose, jesi video onu vest na blicu sa onim klipom miće megatrenda kako sa onim profesorom priča o drkanju? e sad, neki od komentara su bili "kakvi bolesnici! ovo je strašno!" sve u fazonu "will somebody please think about the children!". e sad, iz toga izvodim da postoje određeni ljudi kojima je morbidno što se dva lika zajebavaju oko drkanja, a postojimo mi kojima to nije morbidno. iz moje perspektive, ovi što se sablažnjuju - meni je njihovo sablažnjavanje nad zajebancijom morbidno. dakle, ko ti određuje parametre morbidnog? ja? ti? mama i tata? vučić? baba i deda sa sela? ko?
okacim na fejzbuku status neki neku salu segu zajebanciju, dobijem 15 lajkova od cega su 3 vukajlijasi
okacim na fejzbuku vic o retardu, dobijem 26 lajkova, od toga su 23 vukajlijaska
dodjem na cet vukajlije, par devojaka prisutno, prica se o masturbaciji i fekalijama, i te devojke ne da pobegnu nego i one ucestvuju u raspravi
da ne pricam sta se sve kaci u onoj zatvorenoj vukajlijaskoj grupi na fejsu
ljudi, sta nije u redu sa nama?
kako su masturbacija i fekalije morbidni?
nama nikako, o tome ti i pricam
A DA NE PRIČAŠ O TOME KAKVE MORBIDNOSTI PIŠEŠ LJUDIMA PO FEJSBUK KOMENTARIMA
sose, jesi video onu vest na blicu sa onim klipom miće megatrenda kako sa onim profesorom priča o drkanju? e sad, neki od komentara su bili "kakvi bolesnici! ovo je strašno!" sve u fazonu "will somebody please think about the children!". e sad, iz toga izvodim da postoje određeni ljudi kojima je morbidno što se dva lika zajebavaju oko drkanja, a postojimo mi kojima to nije morbidno. iz moje perspektive, ovi što se sablažnjuju - meni je njihovo sablažnjavanje nad zajebancijom morbidno. dakle, ko ti određuje parametre morbidnog? ja? ti? mama i tata? vučić? baba i deda sa sela? ko?
nemoj me tuci :(
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10257003_555925114522798_3430156142171010079_n.jpg