Afera Megableja, otkud baš sada...?

1. Urbana beogracka đevojka koja sve zna.
    El ti ujak ekonom u partizanu?

2. jeste, bio valjda....on je to neslano salo prirode govorio svaki dan jedno 50 puta kad je bio na farmi, ja gledao na strimu 24h na dan

3. Vidi ga mali kako provocira. hihi

4. izvini riho, dečko nije napisao da sam "devojka" već DAMA jebemtećorava.

5. Lemajo, ako ti treba par ruku i mač da nauči tu niskorođenu bagru pameti... Al pretpostavljam da ne treba :)

6. ajde valdemare ne seri i ti si kupio diplomu na nekom privatnom

7. Питање:

Pakao Juga
    Šta vi mislite...

Одговор:

Ako hoćeš istomišljenike navrati do Laze.

А сад ћу да ти кажем зашто се слажем са Рихом (ЈЕБОТЕ и то се десило!). Ако наставиш да се нервираш око ствари на које не можеш да утичеш, стварно ћеш да потпуно скренеш до Лазе, Топонице или Ковина.

И наравно да ће се овакве ствари покретати да би се забављао народ. Кад нема хлеба, дај народу мало игара да завара глад. Било је тога увек.

Шта да каже нпр. Валдемар? Он је паметнији и писменији од оног билмеза Чучковића сто пута који и даље арчи државне паре., па није председник општине него је и даље дебели Чучко.

И је л' можеш нешто да промениш осим да се једеш у себи?
    Не можеш.

Ako izađe Šeki eto građanskog rata jebo mater...

Да, да, баш ће тешко болестан човек који једва устаје из кревета да подиже револуцију.

8. vald, hvala ko bratu, imam svu opremu, al ako nešto zakaže - zovem te! mada, možeš i ovako da mi se pridružiš - the more, the merrier!

9. Normalno da ne mogu nista da promenim, samo sam hteo da vidim ima li istomisljenika. Ili smo zaista toliko glupi kao nacija... Kad bolje razmislim u pravu je ova lemaja, sta me boli kurac bre, nek vas jebu kao majmune, za bolje i niste.

10. Hahahah koi morž. Nakotilo se ovih gluperdi na vukajliji za nepovjerovati.

11. ma u pravu je dečko, to šta vi dozvoljavate da vam mića megatrend radi, to je strašno... riho, svi znamo da ti mića tražio da mu odradiš "dutch rudder" za onu desetku iz statistike, kako si samo to sebi mogao da dozvoliš?

12. Pakao Juga
    Normalno da ne mogu nista da promenim, samo sam hteo da vidim ima li istomisljenika. Ili smo zaista toliko glupi kao nacija..

А шта ћемо да добијемо од тога што ћемо НА ВУКАЈЛИЈИ да се међусобно сложимо или да к'о Риха терамо све уз курац (јер тако је у могућности)? Да неће Тома можда да нам да неки орден?
    Само ћемо да испадамо прави моржеви: лењи, дебели и скроз тупави од утицаја медија, а чика Мића ће и даље да јебе певаљке и старлете за дипломе и докторате и једино ће морати да пази да не убије Вијагра, пошто му ни Вучић не може ништа..

13. Normalno da ne mogu nista da promenim, samo sam hteo da vidim ima li istomisljenika. Ili smo zaista toliko glupi kao nacija... Kad bolje razmislim u pravu je ova lemaja, sta me boli kurac bre, nek vas jebu kao majmune, za bolje i niste.

Za bolje i NISMO? Ti si decko glasao za ovo, ti, Fender i Brus, tako da su vasa socioloska tumacenja i ocene krajnje diskutabilni, da ne kazem tezu rec. Bolje cuti, zasr'o si i nemoj druge optuzivati za sranja koja si TI napravio.

14. kakve veze imaju sns i megatrend kad megatrend radi već iks godina

15. Па (само) СНС и нема везе са Мегатрендом. Има и СПС, ДС, и ДСС, и ЛДП, и ЛСВ... Има свака од 100 и кусур регистрованих странака у Србији.

Још у време СФРЈ су полуписмени политиканти куповали дипломе по Приштини и осталим забитима да не би само са занатима били на високим функцијама. Па се то наставило деведесетих. Сети се Бакија Анђелковића, Уроша Шуваковића и осталих Милошевићевих "интелектуалаца". Па после 5. октобра дипломе Колета и Чанка, који експресно завршили неки менаџмент у Суботици. Па онда Чедина диплома са ФДУ, па онда они силни дипломци са Карићевог универзитета, па сад је на ред дошао Мића.

16. силни дипломци са Карићевог универзитета

Eno ga i onaj Krstić ministar je završio osnovne studije kod Karića.

17. Па (само) СНС и нема везе са Мегатрендом. Има и СПС, ДС, и ДСС, и ЛДП, и ЛСВ... Има свака од 100 и кусур регистрованих странака у Србији.

Kako nema, a sta cemo sa slininim doktoratom, sa tim sto tamo predaje zorana mihajlovic, jorgovanka tabakovic je tamo doktorirala i sto je pola ljudi u vladi iz sns zavrsilo megableju?

18. Sviđa mi se diskusija, nastavite. Jericho jebe.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.