Prijava

Ja sam za neku kontraverzno delo, neki erotski okultni triler sa dubokom porukom koja je totalno debilna.

Al jebi ga, za to ti je potrebno ili mnogo glumačke, režiserske, kamermanske itd. veštine, ili mnogo para da platiš ljude koji to imaju. Ovako sa nekim poludokumentarnim kolaž-pristupom, uz naravno ponešto kontraverzno - ne mora okultno, a može, ko hoće, jer bi bio kolaž, ali sve u dogovoru - moglo bi da ispadne nešto nikad viđeno na ovim prostorima, a i šire. Ne mora priča sasvim da odgovara situaciji, uvek nešto može da se namesti, nakalemi, ako se svi slože da niko neće da tuži. Šit, sad me proganja psihologija i artizam, zaboravio sam prvobitnu svrhu ovoga...

Ma može i poludokumentarac, meni svejedno.

Ма какав курчеви трилер, пази ову причу. Полу документарац:
Валдемар практикује БДСМ. НА контроверзној теми "јебање 69" правећи се да је жена навлачи младог напаљеног мајмуна типа "ја сам расан" у своју кућу у обреновцу, затвара га у подрум и малтретира, жигоше, и туче библијом по глави, а у паузама тога, се даје на практично истраживање емоционалног стања Маркиза де Сада. Како време пролази, навијачи Партизана виде да им недостаје један од најбитнијих супарника, и забрину се, почну да траже младог Расног, и сазнају да је овај код Валдемара. Оно што следи је заиста фрапантно, налазе кућу мучитеља испред које затичу Лудог Чака који скандира "убиј верника" и Курајбера који на повоцу држи Расног, након што му је Валде дозволио да га изведе у шетњу. Такође тера га да лаје и да призна како је Човић говно.

С обзиром на широк спектар фетиша, Валдемар у својој кући повремено организује и оргије у којима учествују еминентне чланице овог сајта, и борбе паса на којима учествују "Псето88" и "Мали кер", док Оланик вари највећи џоинт који су у животу видели.
Валдемар је у неком другом универзуму захваљујући печуркама.

На све то се у позадини смењују звуци Јебача како пева Синана, Чавеза како презентује нови албум и Тртлбоја како пичи металчину.

Епилог приче је, да млади Гробари који су покушавали да спасу Расног, придружују се малтретирању истог. А филм се завршава са удаљеним јецајима Грањке, у невремену, јер су још једном разврат и родоиздаја победио патријархално друштво и родољубље.

Наравно, све би се снимало са камером сумњивог квалитета, како би филм добио на језивости и мрачној атмосфери.

Rečite mi na koju adresu se šalju donacije? Ja bih donirao teglu sperme i boks ronhila

Iskreno, ovo sto je napisano u prvom postu, mene podseca na pornice s Happy televizije...

Ako vam zatreba glavni glumac, vicite me... ionako mi kazu da sam lep ko Brad Pit :-)

НА контроверзној теми "јебање 69" правећи се да је жена навлачи младог напаљеног мајмуна типа "ја сам расан" у своју кућу у обреновцу, затвара га у подрум и малтретира, жигоше, и туче библијом по глави, а у паузама тога, се даје на практично истраживање емоционалног стања Маркиза де Сада.

Bring aut d gimp :) Ali podrum je poplavljen, jedva sam ga očistio. Bio je memljiv i pre, sad je još gadnije, fekalije, blato. Zato su potrebne maske, ali uklopilo bi se.
https://www.youtube.com/watch?v=yZ4w41ZYY9A

А филм се завршава са удаљеним јецајима Грањке, у невремену, јер су још једном разврат и родоиздаја победио патријархално друштво и родољубље.

A da umesto Rasnog namamimo Granjku novim izdanjem Službenog glasnika i Pravilnikom o izradi, distribuciji i upotrebi spajalica u kancelarijama državne uprave Kneževine Srbije, antikvarno izdanje iz 1866?

Iskreno, ovo sto je napisano u prvom postu, mene podseca na pornice s Happy televizije...

Možda si delimično u pravu. Ti filmovi sa Hepija imaju radnju, zaplet, psihologiju, režiju, kameru, muziku, ideju koja stoji iza njih i umetnički integritet režisera i scenariste. Samo nemaju seks, to im je osnovna mana.

jel krenulo ovo?

kad krene da zovete i mene, imam i ja nešto da izjavim za dnevnik...

У да, да, да, може Валде

Зашто се не сними биографски филм о последњим данима Јужног Ветра? Валдемар или ја можемо да играмо Драгану

To je odlicna ideja, mada jos bolje o poslednjim danima "DISKOS"-a iz Aleksandrovca Zupskog neraskidivog partnera Juznog Vetra i izdavaca njegovih zvezda. Ja i Kum smo inace hteli da kupimo "DISKOS" u jednom momentu ubedjeni da je to posao stoleca i da ce nasa sapa biti nad delom autorskih prava svih izvodjaca. Vec sam bio zamisljao kako vucem za bradicu onog seronju iz "Virgina" i kupujem ostrvo pored njegovog samo da bi ga izludjivao Semsom i Sinanom. SRECOM nismo nista uradili na licitaciji inace bi zavrsili sa dve hale, kancelarijama, dvanaest zaposlenih, i opremom za presnimavanje velikog broja kaseta. Od autorskih prava izdavaca u nasoj zemlji nema ni go kurac. Ali, bio bi to filmcina za koji je muzika vec odavno napisana.