Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Imam isti taj poster, još uvek je u mojoj staroj sobi kod mojih :)

2. Znam. I ja sam haha

edit: smaretu sam reko

3. Најјачи, има на њега један дио што су нешто замрљали као фотошопом да су радили неђе на трибине :)

4. Мислим да је та мрља тачнпо неђе поред лопте, мука ми сад да устајем и гледам :Д

5. Нуђен је већ Тео да пређе у НБА али није хтио

6. само ми није јасно по чему ћемо то ,,сее фор оурселфс у недељу" оће тад као нешто да се објави не капирам.

7. Kako mu je zgađena faca hahaha

8. А можда очекују добру партију од њега, а Амери ће гледати финале па ће му понуде стизат'...

9. само ми није јасно по чему ћемо то ,,сее фор оурселфс у недељу" оће тад као нешто да се објави не капирам.

KOVERTA SA PONUDOM U PEHARU?

10. Ma nema ništa otoga, Teo ostaje u Evropi, boli ga kurac.

11. To samo mladjima Sale mozda moze da provuce kao dodatni motiv sto ce ih gledati svi skauti... Ameri i jesu poslali prosek svoje lige, pa ako su nasi za u NBA, ovo mora da se otrese. Ali matorcima to i ne znaci mnogo, a bez strasnog trcanja centara, tesko parirati. A i koji ce im povrede pred povratak u klubove
    edit: ne kazem da treba predati

12. јесте сад ће да калкулишу за повреде као да до сад нису погинули на свакој текми, значи и сад ће кидати максимално.

да само што је овај новинар то објавио као да ће бити нешто званично у недељу, а скаути нису малоумни па да гледају само против амера, кога хоће да прате, прате га цело првенство.

13. Davide, mislim da je time hteo da kaže da je može da igra protiv NBA igrača, tj. da može da bude tu podjednako dobar kao i protiv ovih iz Evrope. Valjda si shvatio šta sam pokušao da kažem. :D

Ameri i jesu poslali prosek svoje lige, pa ako su nasi za u NBA, ovo mora da se otrese.

Pa ako ime je ovo prosek lige cenim da su poslali najjače iz lige da bi sve pobeđivali s 70 do 80 razlike. Daleko im je ovo od proseka lige. Jedino su u to uklapaju Dramond i Plamli koji je na nivou Mooslija, samo je bolji atleta.

14. е то је могуће.

15. To sam i mislio za skaute, gledaju protiv svojih pa zaprate ako ima sta interesantno... Ako bih bio teoreticar zavere, rekao bih da interesne grupe sa drafta uticu na kvalitet reprezentacije preko visokih premija osiguranja najjacim igracima za odlazak na svecko... Ali nisam najobavesteniji o NBA proseku, priznajem, kecaju me termini tekmi vise nego ranije. Omatorelo se

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.