Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Nego ljudi dajte da tovarimo grke, sad imamo isti broj pobeda ko i oni ,a mi smo u finalu a oni su vec posejali kompir i okopali kuruz od kad su otisli kuci

2. TOETA SRPSKA SLOGA NA DELU

BRAVO BRAĆO SRBI

MORA I ĐOVAK DA GLASA JER NJEGOV GLAS DAJE LEGITIMNOST TOM IZBORU ON SE U SVE RAZUME I U SVE SE MEŠA KAO VEGETA

3. хаха ја не верујем колико смо ми јадни, само ме интересује да ли је могуће да је сад то званично, да ће фиба заправо објавити то као идеалну петорку?

4. Ma za idealnu petorku ne odlučuju samo glasovi gledalaca, a i da odlučuju čisto sumnjam da bi posle ovoga dopustili da idealna petorka bude sa svim igračima iz iste zemlje. Najrealnije je ovako nešto: Teodosić-Harden-Batum-Gasol-Farid.

5. Moguće da će to biti idealna petorka ono u fazonu po izboru navijača. A da će pravu idealnu petorku izabrati novinari i selektori.

6. Pa ako se ta idealna petorka pravi samo na osnovu glasova, onda ce objaviti.

A fora bi bila da smo ispali u grupi pa onda izglasali nase, ovako ispadamo bede, i ne moze se reci da trolujemo posto vecina ozbiljno misli da su nasi stvarno najbolji ponaosob

7. Teodosić, Bogdanović, Batum, Bjelica i BRaduljica. Ako ćemo realno.

8. Mi smo sjebali koncept jedne evrovizije i njihovog glasanja, a da ne sjebemo neku fibinu zajebanciju lol

9. dzoni auditore
    Mi smo sjebali koncept jedne evrovizije i njihovog glasanja, a da ne sjebemo neku fibinu zajebanciju lol

Хахахахахха :Д

10. Sutra ću moći da preživim samo dva scenarija, prvi da izlazimo kao pobednici, i drugi gde nas gaze kao slinčugu, a treći gde igramo egal i gubimo u završnici bogami neću moći. Ne znam za vas.

11. Ако одма' крену да нас газе и убијају разликом, вјероватно бисмо се опуштили одма' и не би било нервозе јер ко га јебе, сребро је то, огроман успјех, а ако почну пола на пола да се чепе са њима и тако до краја, онда ће да нам скрате живот за по 10 година.

12. http://hotsport.rs/2014/09/14/srbija-dominira-teo-mvp-cela-petorka-srpska/

Međutim, bez obzira što je u ponoć
    glasanje završeno i ovo je konačan
    poredak to ne znači da će naši igrači da
    pokupe sve nagrade pošto je mišljenje
    publike samo deo u konačnom zbiru u
    kojem će se najviše računati mišljenje
    stručnog žirija.

ИМА ГОВНА ДА НАС ИЗЈЕБУ И ДА НАМ НЕ ДАЈУ НИШТА

13. Da im igra Hauard, Štimara i Raško bi bili viđeni da završe prvo poluvreme sa po 5 penala.

14. Prvo poluvreme sa drugom petorkom -15, onda nasa verzija njihovog "run&gun" pa kud pukne. Po progresiji broja koseva koje smo morali da ubacimo u poslednje dve, amerima treba spakovati 100tku. Mislim da ce taktika na mali skor biti greska, ali opet Sale nije stara garda koja bi to forsirala

15. Мене нервира чињеница што ће да нам у'вате сваку лопту и под наш и под њихов кош, сигуран сам.

16. Zašto bi Hardena izabrali da bude u idealnoj petorci, kad igra očajno na ovom prvenstvu. Zbog imena ? Njaah

17. @mas'

sta ako iz treceg predje u prvi, mi dobijamo tesno a ti mrtav ladan :D

18. Taktika na mali broj koševa je samoubistvo pre početka, i to ničemu ne vodi sem ako baš, baš ne počnu da maše kao Španci protiv Francuza, ali ni u tom slučaju naši ne bi imali neku prednost jer ne bi mogli da kontrolišu skok kao Francuzi protiv Španije. Jedina naša šansa je u visokom procentu šuta za 3, i perfektnom izvođenju slobodnih bacanja, i ono što je najmanje realno - ne dopustiti im veliki broj ofanzivnih skokova.

19. рендаи појасни ову прогнозу, занима ме. знам шта је ран ен ган не то.

20. Izabrace nekog spanca, sigurno. Popusice zvizdanje cele dvorane, a onda ce da ga tovare i mediji... Alkaloida za najbolju kretnju hehe

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.