Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Ti imaš kuću na Zakintosu? Pa jebem ti ženo majku. Ajde još neko nek se javi tipa sa privatnom plažom na Azurnoj obali. Jebem vas usta buržujska.

2. Лари јел то она иста омерика што је рекла како су шпанци бахати и како не поштују њих?

3. Не знам за вас, али ја сам миран, поготово после Ђорђевићевих изјава. Шта буде, биће. Човек рекао да ће играти максимално без обзира на резултат и мени је то сасвим довољно.

https://www.youtube.com/watch?v=ujUvfyKxAWQ
    https://www.youtube.com/watch?v=2aRBhjAjGmk

Па да покажемо вечерас свету како Срби играју баскет.

4. KAKO ČEKATI VIŠE AAAAAA
    VEĆ MI JE PRED OČIMA KAKO HARDEN MUDŽAHEDIN DOBIJA BANANU OD KRLA I PUCA KONTRA KALINIĆ LOMI TABLU

5. Шта сте се усрали пичке. Штиме улази на терен, Хардену исприча "јор мама со фет" фору, овај га набада, и ломи руку о Штиметову протезу, добија техничку и искључење. Штиме даје два слободна са стране, напад за нас, Тео му додаје лопту и Штиме даје тројку.
    Амери у шоку, А Симон улеће са клупе и тера Дејвиса да га пољуби у бело дупе. Овај забада Симона, и Симон и он добијају по техничку, ал' Дејвис бива искључен.
    Остало је легенда.

6. Jedino čega se plašim je ono njihovo turbo punjenje sa tipičnom NBA trči i šutiraj košarkom. Može da bude egal 35 minuta i onda za 5 minuta da nabiju +15.

7. Ал' ће да нам лепе банане, тога се ја бојим.

8. што каже сале, можда минимално је уса јача атлетски од француске а и од шпаније. никаква специјална разлика.

9. Имам пролив цео дан од треме, имао сам га и протв Француза, значи јебаћемо лагано.

10. НЕГО ЈЕЛ ИГРА СВЕТИ САВО ИЛ ШТА?

11. NOĆAS SAM SANJAO JA I ŠTIMAC VLADE
    AMERIMA IZ SNOVA LUPAMO BLOKADE!!!

12. А мислим да је Штиме наш најбитнији играч. Јер људи помисле на говњиву ситуацију у земљи, пре свега Радуљица и тако то, и буду у фазону "за шта се ја борим у пичку материну", окрене се и види еуфоричног Штимета како скаче као дете по терену, и добије нови мотив.

13. МОЖДА И НАЈБОЉА ПЕСМА ИКАД

14. хахахха видесте ли ову заставу са шешељом

добијамо сигурно, чувају нас свети саво и војвода, поред звезде и цеце два главна симбола србства

15. ЈЕЛ БАЦИО ЗАПАТА СВОЈУ МАГИЈУ ПЕСИМИЗМА ?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.