Лари јел то она иста омерика што је рекла како су шпанци бахати и како не поштују њих?
Epsolutli.
Не знам за вас, али ја сам миран, поготово после Ђорђевићевих изјава. Шта буде, биће. Човек рекао да ће играти максимално без обзира на резултат и мени је то сасвим довољно.
https://www.youtube.com/watch?v=ujUvfyKxAWQ
https://www.youtube.com/watch?v=2aRBhjAjGmk
Па да покажемо вечерас свету како Срби играју баскет.
KAKO ČEKATI VIŠE AAAAAA
VEĆ MI JE PRED OČIMA KAKO HARDEN MUDŽAHEDIN DOBIJA BANANU OD KRLA I PUCA KONTRA KALINIĆ LOMI TABLU
Шта сте се усрали пичке. Штиме улази на терен, Хардену исприча "јор мама со фет" фору, овај га набада, и ломи руку о Штиметову протезу, добија техничку и искључење. Штиме даје два слободна са стране, напад за нас, Тео му додаје лопту и Штиме даје тројку.
Амери у шоку, А Симон улеће са клупе и тера Дејвиса да га пољуби у бело дупе. Овај забада Симона, и Симон и он добијају по техничку, ал' Дејвис бива искључен.
Остало је легенда.
Jedino čega se plašim je ono njihovo turbo punjenje sa tipičnom NBA trči i šutiraj košarkom. Može da bude egal 35 minuta i onda za 5 minuta da nabiju +15.
Ал' ће да нам лепе банане, тога се ја бојим.
што каже сале, можда минимално је уса јача атлетски од француске а и од шпаније. никаква специјална разлика.
Имам пролив цео дан од треме, имао сам га и протв Француза, значи јебаћемо лагано.
НЕГО ЈЕЛ ИГРА СВЕТИ САВО ИЛ ШТА?
NOĆAS SAM SANJAO JA I ŠTIMAC VLADE
AMERIMA IZ SNOVA LUPAMO BLOKADE!!!
А мислим да је Штиме наш најбитнији играч. Јер људи помисле на говњиву ситуацију у земљи, пре свега Радуљица и тако то, и буду у фазону "за шта се ја борим у пичку материну", окрене се и види еуфоричног Штимета како скаче као дете по терену, и добије нови мотив.
МОЖДА И НАЈБОЉА ПЕСМА ИКАД
хахахха видесте ли ову заставу са шешељом
добијамо сигурно, чувају нас свети саво и војвода, поред звезде и цеце два главна симбола србства
ЈЕЛ БАЦИО ЗАПАТА СВОЈУ МАГИЈУ ПЕСИМИЗМА ?
Ti imaš kuću na Zakintosu? Pa jebem ti ženo majku. Ajde još neko nek se javi tipa sa privatnom plažom na Azurnoj obali. Jebem vas usta buržujska.