Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Не могу да верујем да ме послуш'о Агилни. Одо' сад да предложим своје нешто, можда прође хехе

2. Jedite govna svi što serete i boli me kurac. Nisam se nadao ni grupe da će šabani da prođu, ovo mi je banja Koviljača. Ko vas jebe.

3. kakva analiza bač?

Mi smo odigrali onako kako treba, nisu imali kontre, samo pešes na meču, u prvom nisu imali ni puno ofanzivnih skokova, sve čime su mleli protivnike smo im sveli na minimum, ali su šutirali bolesno, jebeni Rej Alen da je igrao mislim da ne bi onoliko pogađao. Protiv onakvog šuta nema odbrane.

Plus smo u napadu bili korektni, napunili im centre faulovima itd, mada je u par situacija bilo odustajanja od ulaza itd. Izgleda da ih je motivisao naš žestok start, 15:7 za tri minuta, niko nije otvorio onako, trener presekao tajmom, i ostalo je već poznato.

СВЕ ЛЕПО РЕЧЕНО

4. АЛИ КАКО ЈЕ ШТИМАРА УМОЧИО НАЧИ НИШТА СЛАЂЕ ВЕЧЕРАС

5. Роки, ови што кењају мислие да бисмо са Бобијем Марјановићем пишали по Американцима са +30 ил' тако нешто. А ја сам мислио да је требало да зове Бобија, ал' да ћемо и са њим да догурамо негде до четвртфинала и достојанствено да испаднемо.

6. Добри су, свака им част, нико није предвидео да ћемо узети медаљу, Амери класа изнад свих, све честитке нашима! Једино Симоновић што није дао на крају, ал зато Штимац победник у куцању. Чини ми се и Рашко дао двојку. Сија ко златна!

7. Štimara im se posro po faci na kraju, džaba im 30 i kusur poena razlike kad im se daunovac ispišo u usta. Ja sam zadovoljan, za ostale me boli kurac.

8. Štimara im se posro po faci na kraju, džaba im 30 i kusur poena razlike kad im se daunovac ispišo u usta. Ja sam zadovoljan, za ostale me boli kurac.

+1 мрзи ме да цитаттатићујем

9. Ne znam da li ste upoznati al u nba se šampion naziva "world champion" zato njih boli kurrac za ovo. Kad nema pravog konkurenta jbga. To ti je ko nadal na RG, izgubio jednom u 10 godina, pa naravno da neće slaviti isto ko prvu titulu... Al sad kad razmišljam o tome, jebote lik ima 8 titula što znači da ima bilans 60-1 auuuuuu

10. Ne znam da li ste upoznati al u nba se šampion naziva "world champion" zato njih boli kurrac za ovo. Kad nema pravog konkurenta jbga. To ti je ko nadal na RG, izgubio jednom u 10 godina, pa naravno da neće slaviti isto ko prvu titulu... Al sad kad razmišljam o tome, jebote lik ima 8 titula što znači da ima bilans 60-1 auuuuuu

Da.

11. Сребро у оваквим околностима је врхунски успех, не знам шта ту има да се филозофира уопште.

12. Не знам стварно, јбг, узети медаљу са Штимаром, Катићем, Бирчом и Симоном у тиму је за свако поштовање. Салету наклон, објаснио како се води тим.

13. ljudi, svi smo ocekivali da cemo proci grupe i ispusiti od grka, a uzesmo srebro. RADUJTESE

janosh

14. Treba da pevamo, drugi smo na svetu jebote. Jehova hrvatu napuši se kurca.

15. И ДОСТА ВИШЕ СА АМЕРИМА ЈЕБЕ СЕ МЕНИ ДА ЛИ ЈЕ ЊИМА БИТНО ИЛИ НЕ, УЗЕЛИ СМО СРЕБРО У ДРУГОМ НАЈБИТНИЈЕМ СПОРТУ НА СВЕТУ ШТА ОЋЕТЕ ВИШЕ

16. Što kaže dečko gore, vi očigledno niste još uvek svesni sa kakvom smo mi ekipom dogurali do finala. Ajde odspavajte malo pa sutra prelistajte sastav.

17. Не знам, нисам паметан.

Мислим да ћемо тек за пар година знати да ли је ово био, што ја волим да зовем ''глич реалности'', или је ова медаља заиста резултат неког озбиљног рада. Резултат сјајног рада Салета и момака свакако, али чињеница да немамо систем, немамо савез, земља нам је јебени Мозамбик, а за неки континуитет ти треба подршка неке иоле стабилне структуре, а не само ентузијазам и знање који има само стручни штаб тренутно, а има га несумњиво.

Пољска 2009 је дефинитивно био ''глич реалности'', па донекле и 2010 Турска, али кога брига јебено, скупљамо медаље лоло.

Пресрећан сам, први сам био критичар ове екипе, али ако се нешто битно не промени у структури неће бити успеха у континуитету

18. treba ukinuti nezlatne medalje jer su sranje

19. Не знам стварно, јбг, узети медаљу са Штимаром, Катићем, Бирчом и Симоном у тиму је за свако поштовање. Салету наклон, објаснио како се води тим.

+237584548957

Колико смо их пљували и пре почетка првенства, а наравно и после првог круга, ова медаља делује надреално.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.