Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Paunic.
Kurac, sad Paunić ubada trojke koispičke, nije potreban repki.
Mislim da će ići obrnuto, Raduljica je vrlo nezainteresovan u odbrani, a jedini ofanzivno može da ugrozi njihove cente, a pitanje je koliko Krle može. Dok smo mi na dvojci možemo ovoga da izmaramo sa Jovićem i Markovićem.
Moraće Bjelica da odigra odličnu utakmicu, i to na četvorci, da ih primora da ne igraju sa Splitrerom i Neneom/Varežaom u tandemu pod košem. Da izvlači i probija. A ostali šuteri će morati da pogađaju 80% otvorenih šuteva, Bogdan, Teo, što ne i Simon.
значи курац
Vlada Đurović, šah, kralj, prvak u skoku u dalj, je rekao da treba više davati slobode Bogdanu, Simonoviću, Bjelici i Teu, a ove rotacije to ubijaju... Aferim. Bogdan treba kao nekada Danilović, lopta njemu i trpaj, navodnjavaj.
Napraviste ljudi od Brazila drim tim. Solidna ekipa koju možemo komotno da nakantamo. Jaki su na centarskim pozicijama, mada to ne znači da nisu divlja ekipa. Mislim da će ključ biti u zaustavljanju Marselinja, tako da se nadam da će Marković odraditi kvalitetan posao.
ako se pobiju ispod kosa sa ovom trojicom, mada msm da Nene imati najbolje vece dosada, i budu tu brejkiven xexexe, msm da cemo ih dobit na spoljnim pozicijama, Uertas, Barbosa i Garcia su pickin dim spram ovih nasih...Bjelica bi trebalo da odigra dobro
+7 za majku Srbiju. poz
Богдан ће да убаци 25, Симон 37 поена... Марковић ће да погоди две тројке. Запамтите овај пост, пичке!
ЈЕБАЋЕМО БРАЗИЛОА!!!11
Simon će da pogodi 3 prečke
Свињац игра од почетка.
који секс
Marković je profi indijanac.
Ja bih reko da je bolje da puknemo?
Nene nas jebe brutalno
Бирчевић јебени ааааа
Omašio jebeni obruč.
Bog na Nebu, Stefan Marković na Zemlji.
Idemo kuci jebite se