Zvezde im nisu ni trebale jer su igrali timski. Svako je znao sta mu je posao, to je recept za uspeh. Trener je odlicno poslozio ekipu i nametnuo autoritet i naterao ih da igraju za tim. Da je imao lebrona i kompaniju u timu kurac bi to uspeo. E sada, pitanje je dal bi bili bolji ili losiji da su dosli sa zvezdama...
Nema sta da se lozimo i trazimo u kosarci, treba da se okrenemo fudbalu. Al ozbiljan sam. Tu bar imamo par zvezdica, a ovde koliko god da budemo dobri, necemo moci nikad da prismrdimo camugama.
Jedna grcka je uzela ep u fuci, tako da ima nade za sirotinju. I kosarka je realno 10 mesta iza fudbala.
Kakav post sam otkucao i govno mi proguta, ukratko, dogodine juriti plasman na OI, jebo medalje, nego o' li nam sad malo skočit rejting, ono tipa, slabija grupani to?
Reče Štimac i šutnu trojku na +28 lol
bili bi losiji ako nisu uigrani, bili bi bolji ako ih uigraju. tako nekako.
jebe amerika kad uigrana, zajebi. skupis 12 igraca od onih malo boljih, 2-3 jako dobra, uigras ih i imas tim od 12 igraca, dok ostali imaju 5-8. imaju ogromnu bazu odakle da biraju igrace, jaku ligu sa puno jakih utakmica i dosta domacih igraca i to je to.
plasirani smo finalom na SP
sad krenulo malo, dosta bodova za fibinu listu nosi svetsko, pa idu malo lakse grupe, igraci mozda malo dobiju ponude za bolje klubove pa i tu skupe iskustva, i ako se nastavi dobro je.
samo da ne uzmemo i da rasturimo sve, pa ispocetka kad prvi put dodje do manjeg neuspeha ko sto imamo obicaj da radimo.
Igrali su im 2012. na OI i Lebron, Brajant, Entoni...
они нас синоћ карали и свршили по фацама са 37 разлике, ми њима победили слабији тим једва и као недостижни смо
Разумеш ли колико они добро и узвишено мишљење имају о себи и својој кошарци? Разумеш ли ти да смо их јебали на њиховом терену 2002?
ЈЕ Л ВЕЋА СРАМОТА КАД УЛТРЕ МЕГА ЦАРИНЕ КОШАРКЕ ИЗГУБЕ НА СВОМ ТЕРЕНУ ИЛИ КАД ИЗГУБИШ 30+ РАЗЛИКЕ ОД ТИМА ОД КОГА ЈЕ СВАКО ИЗГУБИО 30+ РАЗЛИКЕ
Zar ne ide samo pobednik?
sinoć rekoše komentatori da idu finalisti i da smo se kvalifikovali - ja se ne razumem u košarku ali tako sam čuo
EDIT: sad vidim da ipak ide samo pobednik:
http://corporate.olympics.com.au/files/dmfile/Rio2016QualificationSystem-Basketball.pdf
pičke iz fibe...
Jebala ih je i Argetnina i Spanija 2002.
Јесте, и Аргентинци и Шпанци су исто то урадили у четвртфиналу и узели злато на крају. Било пуно постоље јеботекурац, морали преко пола хале да га поставе.
to jebanje u indijanopolisu je za sva vremena
zamisli da se ložimo da smo balkanski carevi košarke, ko što jesmo, i da nas na balkanskom prvenstvu koje se organizuje u Topoli, recimo, izbaci Šćiptare basketbolj tim (sa sve Zufer Avdijom)
džabe bi im i tiranu srušili, bruka ostaje
http://www.sportske.net/vest/kosarka/raduljici-nude-dva-miliona-194721.html
Ово ми делује као лупање. Тео је потписао нови уговор на три године. И спомињу ту неке три милке, а толико мислим да зарађује и у ЦСКА.
У сваком случају, ако може јебени Рики да игра у НБА и то као први плеј, може и Тео. Јесте да би га бушили у одбрани али зато би правио лајв у нападу.
Ili dođe Fljamurtari i rokne te u sred Bga.
Jeste, ali bi u tom slučaju CSKA dobio obeštećenje, dal' od 1,5 milki ili tako nešto.
Jebu trojkama. JAKO jebu trojkama. A koliko su ih dali sinoć. I retko ih maše. Otud ta monstruozna prednost.