Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
А јес' вид'о кад је Свињац сео на клупу и зин'о да покаже зубе, Крле се окрен'о од њега и покрио нос пешкиром. лололо
Ma pokazali smo da možemo brazilu da sručimo 30+ za četvrtinu, sad neka pobede, ko im jebe mater, idemo na grke. Biće jebeno, al' jebi ga.
Edit: hahaah sreto, vid'o. :D
Čim Simon da trojku, mi ne možemo da potrefimo koš narednih deset minuta. Tako je i sa Francuzima bilo. Lolo
Tuga koliko se raspadamo kad lopta nije kod Teodosića
Najgrđe što će stvarno da dobijemo 1 razlike lolo
Dobro, nismo baš toliko gola kurčina
JEBI ŠPANCOA SUTRA U VEČERNJEM TERMINU !1
Али кад коментатор спомене како је Марковић замало постао фудбалер јер је и ту био бескрајно талентован... лол. Мислим, не знам какав је био у фуци али је чкоде оперисан од кошарке, скоро к'о Штимац... свака част на борбености и том раду али таленат раван нули. Јебеш ти те плејмекере што бацају цигле и не могу слободно да погоде...
није требало да се троше паре на авијонске карте, поведеш богдановића и двојицу да му изводе лопту, исти курац
јебени смрадови набијем их на курац дабогда их усташе ошуриле четрес разлике
А Штимара у фазону "види бре шта ми направио од зуба помоћник Боб" а Крле "ок ок, маћори искулирај, не морам да гледам, верујем ти" лоло
ubila nas nasa bacanja i njihove trojke
najjaca scena bila kad je raduljica napravio onaj drugi faul u napadu za redom, i prikaze reditelj simonovica, a simonovic govori saletu ''TRENERU OVO MU JE DRUGI FAUL U NAPADU ZA REDOM UBACI MENE''
Значи сад навијамо за кроасане да добију Грке и идемо на њих у осмину финала. Али колики смо им комплекс набили не би ме чудило да сутра намерно пукну од Порторика лолче
malo je glupo ovako pričati za čovjeka koji je donio preokret i odigrao najbolje od svih
Морамо под хитно да добијемо неку хришћанску екипу, да разбијемо малер.
Hrvate ako ne ispadnu. :-)
ЈА БОГАТ ВИ ГОWНО
http://prntscr.com/4jcchy
Sta drugo ocekivati od nas? Usrali se kad je bilo najvaznije. Dok ne pocnemo da igramo bolje, vodimo najbolje igrace na takmicenja, biramo prave selektore, ne treba da pominjemo uspehe obe jugoslavije. Samo brukamo ta imena.
Па јесте одиграо добро ал' ово је већ формирано мишљење од раније. :)
То. Бацања катастрофална. Крле одигр'о к'о Коста Перовић да се вратио након сјебаних лигамената ил' нешто... Радуљица и Теодоситеј како-тако константни, а ови остали слаби. Треба рећи и да је јак тај Бразил. Бар имају боље играче него ми. Кад се све то узме у обзир, добро смо и прошли. Чак бисмо и победили да се нисмо након оног преокрета уплашили победе и онда рекли "боље је нама да изгубимо, што је сигурно - сигурно".