Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da nas nisu sudije gurale u trećoj četvrtini, ovi bi nas nakantali 40 razlike, realno.
Sta je to Bogdanovic uradio na ovoj utakmici i na celom prvenstvu uopste, ispodprosecno je igrao, toliko precenjen igrac da nema dalje. Teodosicu svaka cast, pokazao je muda za razliku od ostalih. Jovic dobar u odbarani u napadu skoro pa amater.
Једете говна а дизаћете их у небеса кад се посеремо на Хрвате. Запамтите добро овај пост.
I izgleda da je Sale bio u pravu za Bogdana, previše očekuje od sebe. Igra u grču, vidi se, a i sudije ga ne maze kao kod nas.
И не знам шта Богдан који курац држи толико лопту. Нема дриблинг, нема продор, не зна да организује напад... уместо да буде класични шутер у екипи и испали једно 5-10 тројки по утакмици, он дрви курчину. Мада је за то крив тренер...
nema šanse da se mi sastanemo sa rvatima
tj. ima al nema hhhhhhhhhh
боље да нас натрпају грци 30 разлике него хрватима уопште да изађемо на мегдан, не смем ни да замишљам шта би било
мора некад да се врате све што нас је срало против њих
Ипак не могу да схватим толики бол у курцу код Бјелице. Тотално незаинтересовано делује, не знам који је курац полазио, верујем да би јебени Владимир Тица играо боље од њега. А има квалитет, није да нема.
ОДЕ НА ТАКМИЧЕЊЕ У БАЦАЊУ ТРОЈКИ. ПОГОДИ ЈЕДНУ ОД 15
http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/darko-lazic-1374964587-345021.jpg
ЈЕБЕМ МАТЕР ОВОМ БОГДАНОВИЋУ, ПОЈМА НЕМА, ВОЛА НЕ МОЖЕ ДА ПОГОДИ.
најјачи аргумент икада
http://i.imgur.com/8tCWI8Y.png
Usrali se ko pičke, Brazil teška kurčina od ekipe. Jebiga, stvarno imamo premalo dobrih igrača i uvek se na parketu motaju minimum dva igrača kalibra Šoljnoki Olaj tipa Stefan Marković. Ja sam kapirao može nešto da ispadne ako svi ok igrači razbiju ali nešto ni oni baš ne pospešuju, Bjelica se švercuje, Krstić se raspada, a ovaj Bogdanović malo previše ima utakmice 6 poena šut 1/8, 3 izgubljene lopte, mislim za taj nivo kvaliteta koji mu se pripisuje ja prečesto vidim ovakav lični učinak njegov kad pogledam statistiku, i u Partizanu i u reprezentaciji. I one scene da ulazi Štimac na lomljenu utakmice, to stvarno nije poštovanje naroda Srbije.
Ne serite, kenjate kao da su invalidi. Meni su jedino katastrofalna slobodna bacanja neshvatljiva. Ne kažem da treba gađati 100% ali jebote, mi smo ih gađali 40% Što je očaj jebote, 12-13 komada smo omašili. Što se ostalog tiče, najviše nas je usralo što je Krstić do jaja nespreman, a Raduljica jebiga, ne može svaki dan da piša po svima. A i iz nekog razloga, slobodnjak nije mogao da potrefi uopšte. Elem, Teo objasnio šta je lider ekipe. Protiv Španaca forsirati Krstića, da se uigra malo. Ionako je nebitna tekma. Trebaće nam dva kvalitetna spremna centra na dalje. Ovo ostalo, Bogdan slab, Marković na trenutke jako lucidno i kvalitetno odigra, na trenutak deluje kao da je omašio sport. Jović pristojan, generalno bili smo užasbi u napadu ako se izuzme treća četvrtina.
Samo malo da budemo konstantniji, generalno naše najbolje je u najmanju ruku egal sa njihovim nivoom, samo što mi imamo mnogo velike varijacije u igri. Od vrhunske do očajne i nazad.
Kad bismo odigrali sve preostalo makar za nijansu konstantnije, ne bi ni polufinale bilo toliko daleko. A ako nastavimo ovako da variramo, možemo da se nadamo da ćemo eventualno u četvrtfinale ući.
боли нас бре курац, ми ћемо бар да прођемо, а браћа хрвати ако га попуше против грка а како је кренуло, попушиће, и ако их усере порто рико, а надам се да оће, ОДОШЕ У ЉЕПУ ЊИНУ а ми на грчку или аргентину!
Боље и да пукнемо све три у групи (то је већ готова ствар) и одиграмо најбољу утакмицу у осмини финала, тако можда и прођемо у четвртфинале. Ова екипа дефинитивно нема могућности да нпр. одигра добро и против Француске и против Бразила, па онда још и да буде конкурентна у 1/8 финала. Мада не мора да значи ни да ће овако бити.
Kapiram da je kupio pola Srbije sa onom oduzetom loptom i polaganjem, TAKOE BRE ODBRANA DA SE IGRA DULJAJ NAJJAČI IGRAČ
Bole me bre kurac, neću da 20 i kusur minuta igra govedo koje igra beka i ne može da pogodi bacanja a kamoli šut spolja, ne može da uradi ništa, igrač manje.
Ja se nadao da ćemo da budemo treći u grupi, pa da ispadne kao Indianapolis 2002. Prvo jebemo domaćina, kad niko ne očekuje, u četfrtfinalu, a onda Amere umesto Argentinaca, lolo. Štimac i Simon podižu pehar, a Ameri u depru.
Da slobodna su mu za zatvor. Jebote, šta rade ceo život ako ne gađaju slobodnjake.
teo
https://www.youtube.com/watch?v=TtL5qYMQdro
Štimac na klipu