Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. vaterpolo igra fazon 6 zemalja u svetu...

2. заперу шали се шомара мало, да не кажем, тролује. то се ваљда види како одмиче пост а већ на крају не би требало да буде дилеме лоло

3. е па могуће ја више не могу да вас похватам ко је трве, ко тера шегу ал ко што каже она песмица

НА ФОРУМУ НА ФОРУМУ НА НА ПОРАСТОО

ЉУТОГ ТРОЛОВАЊААА

4. Promasio je Steva korene problema. Jer, cak i da se radilo po tim programima to bi bilo uzalud jer mi u osnovnoj selekciji imamo problem da se odricemo siromasnih talenata (Gde bi Amerika bila bez crnaca u kosarci? Pa nigde toliko visoko kao sad.).
    Nema vise socijalizma, poleta, sportskih radnika, elana, entuzijasta, sve je goli individualizam i intees bez zrna vizije i ljubavi.
    Kolektivni sportovi su sportovi socijale a mi smo najsiromasnija drzava Evrope a ne damo siromasnima da pridju treniranju kosarke na prvom nivou?! A ocekuju se rezultati!? Tu onda sa najmladjih nivoa krece selektiranje dakle vec osakacenih generacija za vrhunski talenat i na kraju dobijemo ono sto dobijemo.
    A dobijemo najbolje od proseka, a od toga treneri zaista izvuku najbolje od onoga sto su dobili!!! Dakle oni rade ok i posle se svi pitaju, pa gde su vrhunski igraci? Jer, radi se dobro, a nema talenata, a niko nece da vidi siru sliku, da su talenti postali magacioneri, konobari, veciti studenti ili inzenjeri, vozaci, da su otisli iz zemlje, da su ko zna gde samo ne u kosarci.
    Danas da se pojavi neki Divac u Prijepolju i da nema lovu, kao sto tamo svaki klinja i njegovi nemaju lovu uglavnom, ne bi trenirao, onda vise nemas Divce, nemas tako ni Bodiroge, Danilovice itd. ...
    Takodje, mentalni sklop novih generacija je uglavnom uzasan. To su strasne promaje u glavama bar 50% njih.
    Problem je ogroman, veci od ingerencija KSS-a, jer je samo odraz propasti nase zemlje i drustva generalno.
    (Danak cemo placati svojoj ludosti i pohlepi, 23. septembar 2012 12:06)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=645390#k7796402

5. Kako se tripuju francuzi sa otvorene trojke jos 17 pasova, pa nije jebni rudi gobrt boris dijav

6. da, ovaj post objasnjava jedno 99 posto stvari.

Onaj 1% je trojka Ilijevskog protiv Litvanije za polufinale. Tako neki gličevi realnosti. Plus kupljen crnjo lolo.

Tolike su nam šanse i protiv Grka, i moramo se nadati, boriti i grebati za taj 1%

KOJI SAM AL PAĆINO U FILMU ANY GIVEN SUNDAY

7. Добар коментар.

Иначе, шта рећи за ове допинговане шпанске говнаре... само се нешто буне и кукају, а судује их још гурају...

8. И шта се ложе сви на овај њихов цигански баскет... па усраће их Амери без по муке, ово је го курац.

9. đe je Bobi Marijanović da mi objasni neko molim ?

10. imam neki predikšn da osvajamo svecko, sa sve kalinićem i štimcem.
    birčević iznosi pehar na balkon lolo

11. http://hotsport.rs/2014/09/03/teodosic-psuje-mundobasket-2014/

sto se tice ovog komentara gore ne slazem se. pa ako ima iole talentovanog coveka za bilo koji sport u srbiji ma u kojoj vukojebini da zivi imace sansu da se dokaze i mesto da trenira. ljudi imamo jebeni kos na svakih 5 metra, dal ste realni.

skapirajte da je srbija jedno a jugoslavija nesto drugo. mali smo, nikakvi, bedni, usrani, ubijeni u pojam i tavorimo takvi. lopovi smo, krademo od svoje dece pisamo po svojoj zemlji, zavidni smo i da ne nabrajam dalje.

12. нисам специјално незадовољан игром, труде се и не може им се каже ништа. до јаја ми је криво што нисмо добили а и њима.

једино што је важно је да се не сморе превише и то је то.

13. sto se tice spanaca ja ne verujem kakve su govnare. veci su italijani od italijana. raspali se dabogda na 16 delova pa nek vade oci medjusobno mame im ga prepotentne.

14. Ne razumem da su tolika govna da ne povedu Bobija jer ima drugog menađera. Takva neka priča. Govan veliki je to ako je istina. Ma kako izgledao igra pametno i vuče koliko i Štimac. Sranjoe.

15. janpi
    krademo od svoje dece

Lolčina jebena. Ironija level master.

16. janpi
    krademo od svoje dece, zavidni smo

хахахах врати дрес клинцу, до тада имаш горе десно дугме одјава

17. ooo gde ste misevi bokseri.

ckode imas dole pravo, mozes da me uhvatis za kurcinu lololo

18. sto se tice ovog komentara gore ne slazem se. pa ako ima iole talentovanog coveka za bilo koji sport u srbiji ma u kojoj vukojebini da zivi imace sansu da se dokaze i mesto da trenira.

Јесте, само треба да плаћа 3500 месечно чланарину, припреме свака 2 месеца, клубови наплаћују опрему...

19. dobro sad, patike za tenis 150 evra i te fore jedem samo hranu bez glutena. pricamo o tome da svako selo ima fudbalski klub a fin broj i kosarkaski. u svakoj skoli se trenira neki sport.... a bez ulaganja i odricanja ne mozes da uspes bilo gde, ne samo u sportu.

i vidim mali ninkovic radi kao konobar i uci skolu pa je zbog toga nervozan na fudbalu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.