Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
kapiram sa kosarke sam otisao na fudbal ali poenta je ista. i nece niko da te sjebe zato sto nemas pare (bar u basketu), ako si talentovan imaces priliku da se dokazes i to je to.
Ако имаш пар клинаца који се са 12 година истичу, најтелантованији у земљи и све, не мора да значи да ће било ко од њих направити озбиљну каријеру. Може са 16-17 одједном да се појави клинац који је са 12 био смешан у поређењу са тим најталентованијима и да их препиша само тако. Ево ти Јокића, дечко почео са неких 16 тек да тренира, ако сам добро чуо. Ја наискреније верујем да је од кошарке одстало неколико клинаца који би направили далеко боље каријере од неких супер талената попут Муслија нпр.
Кад су клубови доступнији најширим масама, као што су били раније, много је већа база и већи број потенцијалних бисера, који могу да се истакну у каснијим тинејџерским годинама.
Zgaziće nas Španci 30 razlike, braća će decu da nam prave.
Cini ti se.
Velika je mudrost to prognozirati ;-)))
Mi smo sa starijim Gasolom imali problema i dok smo imali onu trofejnu generaciju...Doduše i Navaro je znao da nas puni kao kantu.
Ja neću biti u mogućnosti da gledam večerašnju utakmicu, ali treba je iskoristiti da se Krletu da malo veća minutaža da bi probao da uđe u ritam, i naravno što veću minutažu dati tzv. rezervistima, a odmoriti pre svega Tea, Bogdana, Bjelicu, i Raduljicu.
ne brini RD, trudićemo se da se u gledanju tvoje odsustvo ne primeti
mada, lakše je to reći nego izvesti
danas svi gledaju TV
nema lakih prenosa :p
Denda:"Dobro veče dragi gledaoci!"
Gledalac:"Denda? Brate, gasi ovo, provereno gubimo!"
Sad najozbiljnije koji je kurac ovom malom Bogdanoviću? Ne može vola čovek da ubode.
Nadam se da će se to promeniti (da će proraditi) kada budu počele eleminacione utakmice. Obrati pažnju na množinu, koji sam nepopravljivi optimista!
I ja sam. Ali ne razumem jednu situaciju: vodimo 7 razlike, lomi se utakmica, a mi sužavamo oko Splitera koji je dao 5 poena, a ostavljamo samog na trojci ovog degena što nas je usrao. To je Bogdan degenerik ispao, ili je Đorđević to zamislio, što takođe govori da ne zna ništa kao som. Mada pre mislim da je Bogdan pogubljeni to sjebao. I naravno daju nam 2 trojke i useru nas posle.
Ma ne može Đorđević da bude odgovoran za svaki pokret igrača na terenu...tu jeste Bogdan pogrešio, ali to je samo jedan detalj, koji nije odlučio utakmicu.
U toj situaciji bolje obrati pažnju na veštinu Splitera u vraćanju povratnog pasa šuteru, kao reakciju na udvajanje...to naši centri (Krle prvi) ne umeju ni približno tako pravovremeno da odigraju.
Slažem se, i ja mislim da je tu Bogdan sjebao. A poznato je da Hamato Joši ima vrhunski pas, što je razlog više da ga ne udvajaš tako divljački. Po meni se tu utakmica rešila.
Ali može da kaže igračima da bolje da šalju Varežaa i Splitera na liniju slobodnih bacanja jer šutiraju tipa 60% nego da stalno udvajaju. Svaku tu situaciju su lepo rešavali, pas spolja, pravi se višak i igrač sam na šutu.
Maltoni, to je valjda zadatak i skauting tima, ako imamo takvo što?
Kakav selektor takav i skauting tim.
Jbg, najlakše bi i meni bilo da okrivim Saleta, ali nije baš sve njegova krivica...mada juče je on izgubio tekmu što nije blagovremeno vratio Tea, kada su počeli da nas stižu...na stranu što smo napravili samo 9 faulova u prvom poluvremenu! Ej, devet!
Dobicemo 7 razlike.
Izgled osobe posle zajedničkog prenosa sa Dendom
http://www.b92.net/news/pics/2014/09/04/20109722385408440dcff6e230497098_w640.jpg
Dobicemo 5 razlike.
ПРАВДА ЗА МИЦОВА!