Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. pu stavih 500 dinara kad je bila kvota 6 nešto a sad osam moro sam opet da stavim 500 lolo

2. Ma jebaćemo u osmini koga god to je znano

3. Ne kapiram što se mi bunimo na osminu finala? Za ekipu sa Markovićem i Štimarom to je ogroman uspeh.

4. LoL Francuzi vode, izgleda da ovi imaju neki obraz, mada se ne bih začudio da me razuvere u drugom poluvremenu.

5. to kalkulisanje je stvarno užas, prava ekipa treba da pusti špance francuze i ostale romanske cigane da kalkulišu do mile volje, ako hoćemo da jebemo, jebemo svakog ko nam dođe na jebanje, i to je cela filozofija, dosta više sa tim pederskim pričicama jao brazil ako pobedi 4 razlike mi ćemo u polufinalu igrati sa litvanijom bolje da izgubimo od irana 7 razlike tad osvajamo.

6. Ma drže egal do četvrte četvrtine pa onda će naprasno zaboraviti kako postići koš u zadnja 3 minuta lolo

7. Realno, mi nikada nismo kaklulisali u košarci, uvek smo sve jebali jako u skladu sa mogućnostima, a ono što su Španci uradili prošle godine na EP je ciganisanje kakvo dugo nisam video. Mada im se obilo o glavu.

Isto sada gledam rezultate i vidim Angola pobedila Australiju, i kao kul iznenađenje, kad pogledam grupu i vidim šta je u stvari razlog poraza, izbegavanje Amera u eventualnom QF.

8. Jel imate neki dobar strim ja gledam na mocartu

9. Ja sam našao samo sa zvukom, bez slike. :D

10. неће ваљда пичке француске да намерно победе иран све им јебем

11. A mocart pičke više ne daju kvotu stavih na kraju samo crvenu

12. Jebem im mater
    JEBAĆE VAS ŠPANIJA PIČKE NEKALKULATORSKE

13. 14 разлике пред последњу четвртину, не видим како ће добити... мислим да су кладионице масовно организовале овакву атмосферу да сви грувају на иранце!!!

ДОКЛЕ ВИШЕ, ЗАР ВАМ НИШТА НИЈЕ СВЕТО

14. 17 osam i po do kraja

15. а шта је фрка шта сте се узбудили не капирам?

16. АЈМО 13 РАЗЛИКЕ 6 ДО КРАЈА, ИДЕМООООО ЈЕБИ ЖАКШИРАКА И ПАРКЕРА ОПААААААА

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.