Француска губи са 2, 3 поена разлике од ирана, погуравши тако Србију на треће место групе А. правдају се тешким ногама од припрема и размршеном фризуром евана фурнијеа.. Чим су то сазнали, Грци брже боље стављају на клупу против Аргентине све најбоље играче, Слукас игра 40 минута, губе од Гаучоса да би ишли на Србију, иначе једну од нај-труба екипа које долазе из земаља махом необрезаних популација.
Наиме, Србија је толико лоша да је једина европска екипа коју тренутно може да добије Ватикан. Мада уколико кардинал Монтепајдо има још једно лудачко шутерско вече, ко зна.
Ako bi Francuzi "slučajno" izgubili 5 razlike recimo, cenim da bi malo podbunili buve u FIBI, da menjaju pravila. Svede se prvenstvo da mi kalkulišemo šta nam je najbolje, a isto tako da jebemo mamu Francuzima unapred ako slučajno budu kalkulisali usta ih jebem.
Za tekmu protiv Brazila sve je već rečeno, kol'ko sam pratio, samo mojne Bjelicu da mi dirate.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
квота на иран против француза рапидно пада, сада је 5 у максбету.
ЗАПАМТИТЕ ОВАИ ПОЗТ РИБЕ !!!11112
пу јеботе, који сам курац моро да пријавим испите и дам последњу рату школарине, да сам јутрос ухватио 7.5 на иран био бих сутра на испирању
ми синоћ упатили пред полувреме на нас, била квота 10,5. е да је улетело
ВРЕМЕ ЈЕ ЗААААА ДНЕВНУ ДОЗУ КАЛКУЛАЦИЈА СА ЗАПЕРООООМ
http://www.papirnisvet.com/photos/products/3829/3829_LCD_8110_klein_01.jpg
Француска губи са 2, 3 поена разлике од ирана, погуравши тако Србију на треће место групе А. правдају се тешким ногама од припрема и размршеном фризуром евана фурнијеа.. Чим су то сазнали, Грци брже боље стављају на клупу против Аргентине све најбоље играче, Слукас игра 40 минута, губе од Гаучоса да би ишли на Србију, иначе једну од нај-труба екипа које долазе из земаља махом необрезаних популација.
Наиме, Србија је толико лоша да је једина европска екипа коју тренутно може да добије Ватикан. Мада уколико кардинал Монтепајдо има још једно лудачко шутерско вече, ко зна.
pa zapata kako bi egzaktno glasio tvoj tiket, govori dok ne obore sajt maxbeta, mocarta i meridijana..!!!
Па игро сам на Иран и Аргентину због калкулација, и на Порторико јер су мудоње за разлику од хрвата који нису мудоње.
Za razliku od nekih.
https://www.youtube.com/watch?v=assxbq_F9Tg
Ako bi Francuzi "slučajno" izgubili 5 razlike recimo, cenim da bi malo podbunili buve u FIBI, da menjaju pravila. Svede se prvenstvo da mi kalkulišemo šta nam je najbolje, a isto tako da jebemo mamu Francuzima unapred ako slučajno budu kalkulisali usta ih jebem.
Za tekmu protiv Brazila sve je već rečeno, kol'ko sam pratio, samo mojne Bjelicu da mi dirate.
ако французи пусте иран са мање од 7 разлике на кога онда иду?
https://www.youtube.com/watch?v=jaKk8vBiCPw
Нема нико од наших ко може овако да полуди, нема овог цара више
Ja bih voleo da ih jebemo ali pobediće nas.
Naravno, mi kada pobedimo to je jebanje, a kada izgubimo nismo jebani, nego smo izgubili.
Voleo bi da ih jebemo 1 razlike. Ali ništa od toga.
Ovo je nerealno koliko se Brazil popišao po Egiptu, 128:65...
Treba im svima jebati mater. Ne našima, nego ovima drugima koji nisu naši.
Na Grkonje verovatno, pa na pobednika Brazil-Senegal (po trenutnom stanju na tabeli grupe B).
IRAN JEBENO VODI 6 RAZLIKE!
10
sve parea na arg, kvota 3
Заборављате да би Грци намерним избегавањем Француза у осмини, довели себе у позицију да играју са Шпанцима већ у четвртфиналу.
brate, ali igrati sa srbijom je taaako primamljivo :)
Ovo prvenstvo je besmisleno.
Није ни ослабљена Француска толико лоша када знаш да то значи Шпанију тек у полуфиналу и веће шансе да се освоји медаља.