Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Beko sponzor reketa. LOOL

2. ПА ШТА ЗНАМ, СВИ СЕ ЛОЖЕ НА ШПАНЦЕ МЕНИ НИШТА СПЕЦИЈАЛНО. САД КАО НАЈЈАЧИ ТИМ ИКАД КОЈИ ЛОЛ

МИ ДА ИМАМО МАКАР СОЛИДНУ ЕКИПУ ДРЖАЛИ БИ СЕ ОВДЕ ИСПОД 10 РАЗЛИКЕ ОПУШТЕНО АЛ ЈБГ

3. Kako neko može navijati za Špance protiv Amera? Samo me to zanima.

4. Ne samo od nas, nego od svih ekipa na prvenstvu da odaberu najbolje igrače (ne računam SAD naravno)

5. Грци кидају Гаучосе к'о да им је последње. СВИ ЖЕЛЕ ДА ИГРАЈУ ПРОТИВ ГЛУПИХ СРБА.

Јеби Нешу Трауму, јеби курчинелу, јеби Носатог, јеби Симона

ΠΑΜΕ ΗΕΛΛΑΣ

6. Сале не користи довољно Симона.

7. ПА ЉУДИ РЕАЛНО САМО ШПАНЦИ И АМЕРИ ИМАЈУ НЕКИ ТИМ

ШТА КАО ФРАНЦУЗИ СУ СИЛА ИМАЈУ ДВА ОДЛИЧНА ИГРАЧА И ТО ЈЕ ТО. ОСТАЛЕ ДА НЕ КОМЕНТАРИШЕМ. ДАКЛЕ НОРМАЛНО ДА ЈЕБУ СВЕ КАД СУ СВИ КУРЧИНА

8. NEMOJ TA KO DECKHO ,LITVANIJA VREBA IZA ĆOSHKA

9. Катић је претпрошлу сезону и припреме за Словенију покидао. На самом турниру је био солидан, а прошлу сезону је стварно одиграо лоше и ја никако не успевам да видим шта би то Катић и Штимац имали да понуде што немају Митровић и Јокић.

10. У дилеми сам за кога да навијам у осмини... За глупе Србе у чијој сам земљи одрастао, или за моје Грке, одакле су ми корени.

ΗΕΛΛΑΣ ΔΙΕ ΒΕΣΤΕ

11. ЕЈ ЈОВИЋ БИРЧА КАЛИНА КАТИЋ РАШКО ШТИМАЦ МАРКОВИЋ СТЕФАН СИМОН МВП

ТОЛИКО

12. Јадни кроасани, и ако прођу неким случајем Французе, усраће их ови дрогоши.

13. Zapata navijaj za Makedonce, to mu dođe mešano meso.

14. Putopisi Petra Dende iz Granade >> drugo poluvreme!!!!

15. Зато и губимо.... Гуровић је у студију, није Владе бард, да бустује морал, срећу и све остало....

16. Ko li je menadžer ili ćale ovom Kaliniću?

17. А ЈЕБАЋЕМО ГРКЕ ШТА СЕ ТРИПУЈЕТЕ. ВЕРОВАТНО ЋЕМО ПРОЋИ И У ПОЛУФИНАЛЕ НЕ БИ МЕ ЧУДИЛО С ОБЗИРОМ ДА СУ СВИ ТИМОВИ КОЈИ НИСУ ДОПИНГОВАНИ ГО КУРАЦ

18. шпанци забаталили текму, спрдња, венчање

а и ми пиша петар денда по сиротињи гуровић прича исто како је лепо у гранади лоло

19. Ako uzmemo Grke kojim slučajem, na koga onda idemo?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.