Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. BAREM SMO SAZNALI DA JE LEPO U GRANADI!

2. Радовић из Васермана му је агент....

НЕМА ФРКЕ, ИГРАЋЕ НАМ АЛЕКСАНДРА КРУНИЋ КАСНИЈЕ!!!!

3. Kako on uspeva da ga pozovu u reprezentaciju nije mi jasno.

4. Овај ваш тим је вређање интелигенције. Биће уживање гледати како вас демолирамо у осмини.

5. Felipe Rejes, braća panjevi, Risto Rubio, bradata spodoba, gubavi Navaro, crnac... može li jedna ekipa da bude više žvalava...

6. Hahaha kako je Šareni genijalno opisao Amere

7. Мањак крилних играча (Луча и Милосав повређени, Дангубић исто и да су они здрави, вероватно не би ни ишао на првенство), мада има солидне физикалије и генерално није лош.... Преглед игре му је ОК, не форсира шут, добар у одбрани, увек иде на скок у нападу.... У Војводини НИС Нафтагас сам га ухватио у неколико утакмица уживо, солидно је одрађивао што се тражи од њега.... Ал' јопет кажем - не би био на овом списку да су ови здрави....

ЈЕБЕМУ ЛЕБАЦ БЈЕЛИЦЕ, ВАТАЈ ТУ ЛОПТУ!!!!

8. jebace nas printezis pozzz

9. Литванци 11-0 направили рез у задњој четвртини....

10. Prodao bih đavolu svoju dušu i dušu članova moje šire porodice da se iserem na facu Rudiju pizdi krvavoj

11. Nemam pojma Kalinić je po meni ispod nivoa reprezentacije i to 4 klase ispod.

12. NE ZNAJU 'DE SE NALAZE KAD IH SPUSTIŠ NA ISPOD 20 RAZLIKE, POGUBE SE, VALJA TO ISKORISTITI SAD.

13. Nemoj sine Miroslave golom guzicom đe se kurčevi oštre.

14. АЛИ БРАТЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПОГОДИШ ТРОЈКУ СТОЈИШ САМ И КОНЦЕНТРИШЕШ СЕ ЛАПО САТА

15. ЈЕБИ ШТИМАРА ХАХА

16. Највећи пораз глупих Срба је у томе што су од Богдановић, који је таленат типа Антоан Дио направили невиђен хајп.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.