Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. kom sa B92

@abraham73: kada bismo vremeplovom prebacili drim tim SFRJ u 2014. ovi Spanci bi ih odrali, ali kada bi ti igraci ziveli i trenirali u danasnje vreme, bilo bi cupavo... ne mora drim tim, dosta je ona ekipa iz 1990.

2. sta bi radio kad bi imo vremeplov

1. prebacio nase kosarkase
    2.prebacio spanske kosarkase
    3.
    4.

3. a zamisli kad bi prebacio i jedne i druge u isto vreme pa bi bilo koj smo kurac dolazili kad su ovi u 2014 hahahah sega

4. ŠUTNO RUDI FERNANDEZA DOK JE BIO JASLICAMA!!

5. ...3. скинуо бих цигански дрес клинцу и пребио га
    4. погледајте број 3.

6. 5. stavio bih kondom, somi ne bi postojao

7. JEBACEMO GRCOAAA

8. Чуди ме како у коментарима нема једења гована типа АЈОЈ, ДА ЈЕ ЈУГЕ ДАНАС, ПА ДА ИГРАЈУ ТЕО, КРЛЕ, БОГДАН, ШАРИЋ, ТОМИЋ, БОГДАНОВИЋ, ПЕКОВИЋ И ГОРАН ДРАГИЋ ПА ДИ БИ НАМ КРАЈ БИО....

9. http://www.dodaj.rs/f/1x/R7/4Lkyl3bP/2.png

кад би имао времеплов улетео би у кућу овог добрице са бакљом и поскидао дресове његовим синовима а не само скренуо пажњу да се то не толерише!
    и успут би забо малог усранка, шта парадира по својој кући у дресу

10. Koji orangutan moras da budes da ti smeta dete sa dresom.

11. posto ste oboica mise, zvacu vas sine miso 1 i sine miso 2 da bih vas razlikovao.

sine miso 2 (to je cirilicni misa) izes mi govno lololo

12. Sad nek stručni štab pusti Radulju da loče po klubovima ceo vikend i šmrče koksinu sa dupeta prostitutki, pa da se razgoropadi protiv Grka i strpa 30 poena

Не бригај, не батаљује Радуља ни да пуши ни да пије, виђели смо га у Улцињ кад смо били прије једно два мјесеца...

НЕго даће бог мало мозга и муда репрезентацији па да прегазимо ове Грке усране, јеб'о их коњ.

И мало више треба ић' на пролаз, Бјелица чека' читави меч да иде на продор, тек се $етио у задњу четвртину.

Мало мање изгубљених лопти и мало више пожртвованости Радуље, у уста му се усерем, само зна да посере све и да се смјешка као ЈА САМ ЗВИЈЕЗДА БОЛИ МЕ КУРАЦ МОГУ ДА ГРИЈЕШИМ.

Теодосић... Јебига, џабе играш, сам си... Боље да је сваку шутнуо н'о што је бача' лопте центрима неспособним за живот, а не што друго...

13. hahah zaradjuje milione i ide u jebeni ulcinj.....nikad mi ovakve lobanje nece biti jasne

14. U ULCINJU IMA NUDISTIČKA PLAŽA, VOLI DA GA VADI

15. Koliko je teško motivisati se da navijaš za reprezentaciju u kojoj igraju Simon, Marković, Katić, Birčević, Kalinić i Štimac. Jebeno teško. Stvarno mislim da dve individue hitno treba odstraniti, a to su Marković i Neša Trauma. Njega je dovoljno da vidim na klupi i sve mi je jasno. Imamo plafon pet igrača koji su dobri. ostalo je smehoteka i ispod svakog nivoa.

16. И мало више треба ић' на пролаз, Бјелица чека' читави меч да иде на продор, тек се $етио у задњу четвртину.

Стварно не знам чиме је заслужио Бјелица да му стално, али стално нешто замерају. Дечко је користан играч, не сили готово никад, може да одигра лошије, али готово никад не буде очајан. Наш најконстантнији играч у задње 3-4 године.

17. Јесте Бјелица користан и квалитетан, ал' може више и од овога што приказује у задње 3-4 године.... Зато му је Жељко неретко и јебавао Сунце у Фенеру....

18. Нема говора да се прођу Грци. Само бих волео да Шпанци издудлају курчину од Амера и то је у принципу то. Нека карма задовољена. Што се тиче нас, успех је што смо се појавили овде и што нисмо кикснули против обрезаних. Ово је ипак неки виши ниво кошарке, ма, није ни толико висок, али ипак је СП неееека институција да би играчи попут Симона Косовара, Бирче Депресије, Јовића ''мистерија ми је предња промена играча ког чувам'', Калинића ''усрало ме да будем овде'' уопште омирисали неку текму елиминациону.

И Катић. Који курац јебено?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.