Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Најбољи свих времена лол

2. ДОСТА БРЕ ЗАПАТА И ЈЕБАЧ НЕМО САМ ВАС ЧУО ИМА ДА ПОСЕРЕМО ШПАНИЈУ ПОЛУФИНАЛУ САМО НЕРЕАЛНО САМО ЈАКО

3. treba nam Nedovic+Lucic+zdrav Krstic, da se popuni 4ka, i Bobi mesto Stimca i da ih jebemo...cao pa dan malo puse kurca domaceg...vidi kakav je srecni dobitnik srecna nova godina

4. Koliko serete, u Španci cigani u na + 10 tajmaut u koškanje u provociranje. Šukurac, ljudi se bore, tako bi i mi da smo pametni pa sve da vodimo 50 razlike.
    Bili bolji u odličnoj utakmici, zasluženo i to je to. Inače ako ovako odigramo i protiv Grka +15 za nas realno.

5. Стварно не знам чиме је заслужио Бјелица да му стално, али стално нешто замерају. Дечко је користан играч, не сили готово никад, може да одигра лошије, али готово никад не буде очајан. Наш најконстантнији играч у задње 3-4 године.

Не замјерам ја Бјелици ништа у овом мечу, штавише треба' је још више да шутира, боље то него да се губе лопте и да се у празно дају Радуљици.

treba nam Nedovic+Lucic+zdrav Krstic, da se popuni 4ka, i Bobi mesto Stimca i da ih jebemo...cao pa dan malo puse kurca domaceg...vidi kakav je srecni dobitnik srecna nova godina

Ја мислим да је Крле играо што је играо за репку, једино ако се неким чудом тргне за европско, овако камено...

И Ђорђевић је морон што је повео Штимца и Катића, који ће му курац...
    Калинић је сјенка оног играча са прошлог првенства, не знам који му је.

Нема говора да се прођу Грци. Само бих волео да Шпанци издудлају курчину од Амера и то је у принципу то. Нека карма задовољена. Што се тиче нас, успех је што смо се појавили овде и што нисмо кикснули против обрезаних. Ово је ипак неки виши ниво кошарке, ма, није ни толико висок, али ипак је СП неееека институција да би играчи попут Симона Косовара, Бирче Депресије, Јовића ''мистерија ми је предња промена играча ког чувам'', Калинића ''усрало ме да будем овде'' уопште омирисали неку текму елиминациону.

И Катић. Који курац јебено?

Има говора, што не би имало, можемо да их прођемо, само мало мозга, среће и муда, ништа више.

Кад је већ доводио тралала репку, мога' је да повуче још младих играча, макар да стичу искуство, а не да води Катића јебеног...

6. Lagano polufinale, samo je pitanje koga cemo da trpamo za trece mesto.

7. Kakvo treće mesto? Hrvati silaze s podijuma kad se bude svirala srpska himna, istorija se ponavlja!

Ja volim da opljunem govna, al' sad mi se već svi pljuvači reprezentacije penju na kurac.
    Teodosić izgleda pokazuje dobre partije konačno, pa ga niko i ne pljuje. Ima par loših dodavanja (i par onih koje štimac i katić ukapiraju tek kad se završi četvrtina), ali solidan procenat za tri, koristan je bez dileme.
    Sa markovićevim kvalitetima su svi dovoljno upoznati godinama unazad (a sad je i bolji, mora se priznati jbg), drugog pleja boljeg od njega nemamo trenutno i to je kraj priče, nemoš samo sa teodosićem jbg. Ume da odradi posao, ume i da usere, nije da je taj koji će da bude igrač odluke, ali neće ekipa ni da izgubi samo zbog njega, tu je, uvek pozitivno, makar minimalno.
    Jović... jović, jebiga. Mada razumem ga u neku ruku, prvi put je tu, svršio je kad je dotakao krstića i teodosića prvi put, ostvarenje sna. U napadu, u bilo kojoj petorci, nikad nije ni u prve tri opcije, od njega se ni ne očekuje da postigne 5+ poena, za minute koje ima.
    Bogdanović za sad podbacio delimično. Naravno da nisu mogle da se očekuju partije 25+ od njega, nije konstantan, ali očekujem da jednu utakmicu odigra na nivou iz partizana u EL. Možda baš sa grcima.
    Bjelica je odličan, po meni. Skok pokriva, prodor dobar, sa bacanja ne userava preterano, trojke traljavo al' ume da zavuče par po tekmi, jeste da se nonšalantnošću penje na kurac te ima čovek utisak da se ne trudi, ali je dobar.
    Kalinić... ni blizu onoga sa prošlog EP, tu je i igrao solidno. Šteta, ja sam očekivao više od njega.
    Birčevića nikako nisam očekivao pre Mitrovića, ali kad je već tu, jebiga, možda bi Gagić i bio bolje rešenje, ali verovatno da bi i njemu jebali majku majčinu.
    Katić je promašaj i posle prvenstva ide u borac čačak, i u drugom delu sezone u zvezdi se videlo da je u debelom padu, jeste bio iznenađenje za sve na tim pripremama pred sloveniju, al' posle toga kurac.
    Krstić tanak još (kažem još jer cenim da će moći da se utempira za nedelju, umeo je on sa burusisom ranije da se nosi), al' džabe kad pored raduljice boljeg centra nemamo uopšte.
    Štimac je mađija i van svake rasprave je.

Sve u svemu, to nam je što nam je, možda nije najbolja moguća ekipa, ali sad nema izmena. Stigli smo do očekivanog, sve dalje je plus, grci nisu nepobedivi, naročito bez spanulisa, a nakon eventualne pobede protiv grka utakmica sa brazilom bi sigurno bila lakša. Onda u polufinalu španci ne dođu, zakasne na bus, dobijemo 20-0, u finalu jebemo litvance jer će ameri da se smore i odu kući, hrvati kao što rekoh silaze sa trona dok se intonira "bože pravde", kusturica snima rimejk rimejka "12 gnevnih ljudi" koji dobija oskara, i dosta.

8. Brate, izražavam zabrinutost, jer, s ovakvom igrom nećemo moći sa Amerima u finalu. Mora to mnogo bolje.

9. Što se mene tiče, stigli su tačno dokle sam očekivao da će stići gledajući ko igra. Ako ih usere da prođu Grke, bonus, ali to je to.

10. KARAĆEMO GRKOSE! i ONda BRAZILU VAĆAMO SVE U ČETVRTFINALU!

11. Pa realno, dobra nam je ovo pozicija za dalje, bolje nego što Francuzi imaju, jer će se najvjerovatnije sresti sa Španijom u četvrtfinalu i uglavnom će im to biti to, domaćinsko suđenje a još dobri Španci cigani.
    A ovako gde smo mi, do polufinala, nema susretanja sa Španijom. Dvije lakše reprezentacije su na meniju, pa se treba pokazati.

Karaćemo Grke i onda Brazil/Argentinu u četvrtfinalu, našamariti pičke latinoameričke!

12. Ко сме у паре да добијамо Грке? Сале копирао италијански рецепт-крећемо да играмо тек од осмине финала...

13. Meni onaj tekst malo smešan gore o Špancima kao nekoj sili najvećoj svih vremena.

Jebali smo mi Redžija Milera u sred Indijanapolisa.

14. Ne da je smešan nego je dojaja glup
    Da su najbolji trenutno to tek treba da dokažu protiv amera a najbolji ikada sigurno nisu

15. ŠPANCI NAJBOLJI
    na kurcu

16. Ne mogu da čitam sve postove...iako sam jutros pokušao, ali na temu tzv. poštenja Francuza, samo ću reći da su oni izgubili redosled prva tri tima u našoj grupi bi bio:
    1)Španija 2)Brazil 3)Srbija , dok bi o tome ko osvaja četvrto mesto odlučivala utakmica Španija-Srbija. U slučaju pobede Španije bili bi to Francuzi, a u slučaju naše pobede - Iran.
    Francuzi su i te kako bili svesni te činjenice, i istorije španskih malverzacija...
    Španci bi nas 100% pustili, i time izbacili potencijalno neugodnog protivnika.
    Ti govnari su vrlo sujetni, i ne zaboravljaju nijedan bitan poraz, a od skorijih poraza, onaj protiv nas na SP u Turskoj, i onaj od Francuza na EP u Sloveniji su im najbolniji.

17. Trenutno su najbolji sigurno. Odlična ekipa. Ali....generalno mrzim tu kategoriju najbolji svih vremena u bilo čemu. To za mene lično ne postoji.

18. Теодосић хвата залет, Бјелица добар, Радуљица такође. Сви играју солидно, али нико да експлодира. Фали нам Богдан из ЕЛ, верујем да ће да експлодира и покаже зашто је у репрезентацији, његове партије на шампионату су испод његовог нивоа. Калина и Бирча такође подбацили, Тео и Бјелица ваде ствар колико толико, не можемо само с њима. Катић залутао, Крле очито пад форме, повреда, не верујем да ће икад више поновити своју игру од раније за репрезентацију, ипак има и године и на заласку је. Драго ми је што је пошао Јовић, драгоцено искуство за њега, ово мора да му буде стимуланс за клупску каријеру. Штимара ме изненадио, добро одиграо јуче, Симонида мора већу минутажу. Можемо да их добијемо, ваљда ће проради онај инат већ једном, млака игра у групи, знам да можемо више.

19. Како им Корнелије само тепа.

20. Nisam siguran dzoni mogu ameri i te kako da igraju sa njima
    Inače očekujem da će finale biti raj za lajv klađenje jer će sigurno biti dosta preokreta i šanse da se vataju visoke kvote na obe strane i obezbedi siguran dobitak

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.