Увек је објективан кад се ради о судијским грешкама, а то што не крије симпатије према омиљеним играчима или према игри неког тима, због тога ми је још готивнији. Напише човек колумну о Тиму Данкану и јасно напише да га никад није волео. А Наваро јесте један од најготивнијих европских играча, само је мало теже одвојити га од Фернандеза и остале багре, пошто су нас више пута усрали. Симпатичне губитнике попут Пере Камеруна воле сви. Углавном, лик не преноси утакмицу на РТС-у и нема никакву обавезу да пази на танана осећања навијача посрнулог кошаркашког великана.
Pa to je tačno lolo, i mislim da mu se baš zato pripisuje preterano taj neki status košarkaškog maga, jer je najbolje na sceni trenutno, a za to je dovoljno samo da budeš normalan. Konkurencija je Denda i Šarenac debilčina.
Ne volim Amere, ali cu svim srcem navijate za njih ako budu igrali protiv Spanije u finalu! Onda cemo videti kako ce te se mrstiti, Gasole, Rubio, Fernandez i ekipo!! Obrisace s vama pod i to na vasem terenu!! Gasol se smeje Saletu dok je izlazio… Mark, pa ti nisi Saletu ni do skocnog zgloba, momce. Mozda igras u NBA, ali si nula od coveka… A kocopernog Rubija…..nemam reci za to stvorenjce….umsilio da je nesto!!
Idemo USA!!!!
Лупаш глупости, ни за 1000 година неће да направе ништа у фудбалу и има белгија да их избацује стално у осмини финала свецког првенства. Толико о томе колико разумеш спорта. Амери никад ни у чему сем у баскету неће да буду велесила, од тимских спортова тако да могу да се задовољавају пливањем и атлетиком. А и ево у одбојци су јаки ал никако да узму олимпијаду и свецко, кад год дође до тога, усеру их бразилци, италијани и остале велесиле
Pišeš gluposti, Ameri razbijaju i bejzbol i ragbi. Svake godine osvajaju super bowl... mislim smiješno stvarno
Ne volim Amere, ali cu svim srcem navijate za njih ako budu igrali protiv Spanije u finalu! Onda cemo videti kako ce te se mrstiti, Gasole, Rubio, Fernandez i ekipo!! Obrisace s vama pod i to na vasem terenu!! Gasol se smeje Saletu dok je izlazio… Mark, pa ti nisi Saletu ni do skocnog zgloba, momce. Mozda igras u NBA, ali si nula od coveka… A kocopernog Rubija…..nemam reci za to stvorenjce….umsilio da je nesto!!
Idemo USA!!!!
Neće ni doći do finala govna anoreksična. Meni nisu jasni nikako, pa da dođu na malo jači basket sa svojih 50 kila, vratili bi se bez tri para rebara. Mislio sam da od španskih fudbalera ne postoje veći cigani, ali izgleda da nisam bio u pravu. Dabogda vas Senegal naguzio večeras.
E da, gazimo Grke minimalno 15 razlike. Raduljica, Teodosić i Krle dabl-dabl.
Stevane zašto pušiš muslimanski kurac
и иран пре два дана.
Ljudi se u Srbiji lože na Edina Avdića jer umesto ugao kaže korner i umesto niska postava kaže smol booool
Гвоздене, не сери и преболи већ једном дто што муслиман пиша по свим нашим кошаркашким коментаторима заједно.
Pa to je tačno lolo, i mislim da mu se baš zato pripisuje preterano taj neki status košarkaškog maga, jer je najbolje na sceni trenutno, a za to je dovoljno samo da budeš normalan. Konkurencija je Denda i Šarenac debilčina.
шаренац је постао јако иритантан
Idemo USA!!!!
Ладно Украјина играла светско а Русија није. Е МОЈ ПУТИНЕ ШТАС ДОЗВОЛИЈО!
Sutrasnju pobedu ne dovodim u pitanje, nego me malo brine kako cemo protiv Amera u finalu. Morace Krle da proradi.
Sutrasnju pobedu ne dovodim u pitanje, nego me malo brine kako cemo protiv Amera u finalu. Morace Krle da proradi.
+28736056723846
nek podigne neko kredit i nek stavi pare na grke
poz
Грке нисмо победили годинама, ал' ове године их добијамо, ако не добијемо има Крстић да ми исплати тикет.
X
http://elitedaily.com/news/world/scumbag-spaniards-the-story-of-the-paralympic-spanish-basketball-team-that-lied-about-being-disabled-video/
Hahaha, pa nemoguće! Umro sam na onaj a la Medžik pas. Definitivno treba navijati za drogirane crnce u finalu.
Pišeš gluposti, Ameri razbijaju i bejzbol i ragbi. Svake godine osvajaju super bowl... mislim smiješno stvarno
Nama bi Stimkela komotno mogao da igra i za paralimpijski tim. Ne bi ga izvalili nikad.
Idemo USA!!!!
Neće ni doći do finala govna anoreksična. Meni nisu jasni nikako, pa da dođu na malo jači basket sa svojih 50 kila, vratili bi se bez tri para rebara. Mislio sam da od španskih fudbalera ne postoje veći cigani, ali izgleda da nisam bio u pravu. Dabogda vas Senegal naguzio večeras.
E da, gazimo Grke minimalno 15 razlike. Raduljica, Teodosić i Krle dabl-dabl.
ако сенегал изгуби мање од 20 разлике, купићу бађијев дрес
ево у одбојци су јаки ал никако да узму олимпијаду
Пекинг 2008?
Амери пикају као и прошло светско.... Са пола гаса, лагано....