Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Oćel se francuzi popišati po kroasanima šta mislite
Nekako je loša amosfera kod njih kapiram da će se raspadnu na sred utakmice
Inače biće prenos na drugom
Кроасани показали колико могу против Порторика, ал' џабе кад променљиво играју цело првенство.... Добију Аргентину, па пукну од Сенегала.... Биће добра утакмица ако нич....
Полувреме 22:23 лолчулињо
očajna utakmica
Hrvati prave iste gluposti k'o i mi.
Koje budale ovi hrvati oni su ja mislim na već 5 minuta počeli da rokaju trojke a fazon bilo 6,7 razlike
Kako glup napad za izjednačenje jebote. Pa ovo ni mi ne bismo uradili.
Ma i muta bi popizdeo od ovolkog ispucavanja
Kakvi mentoli voimjaoca.
looooooooooool dominikanci jebu slovence
Američki škart.
Ma i muta bi popizdeo od ovolkog ispucavanja
Hehe, Muta ne mož da ispizdi kada se šutiraju trojke. :) Trener čija je ekipa završila više od 5 utakmica ove sezone sa više šutnutih trojki nego dvojki. Čak su u jednoj utakmici imali 45 šutnutih, to je više od jedne po minutu. lolo
Najveći hendikep ustaša je hendikepiran selektor. Imaju strašan tim koji Repeša jednostavno ne zna da vodi, niti ima autoritet da ih vodi.
Najveći hendikep ustaša je što su sišli sa postolja u Atini 95!
Tako je! Prati ih prokletstvo kao i Benfiku!
Jebemliga, jedine nade u prolaz kontam da možemo tražiti ako Bogdan bude imao svoj dan. Dosad je bio truba, valjda će proraditi, usta ga jebem... Bjelica će biti "solidan", Radulja se može nositi sa njihovim centrima, tu je Krle da pripomogne, Teo sve bolji... Opet se nadam, jeb'o me ćaćin ćaća...
Ma što da ne, nisu oni toliko zajebani. Favoriti su za nijansu, ali možemo egal sanjima.
Teško je biti optimista kad znaš da smo dobili samo potpune autsajdere. A njihov skor 5-0.
Zašto slovenci teraju zelene dresove, a naizgled nikakvih dodirnih tačaka sa zelenim nemaju? Pade mi na pamet, pa nikako da dokučim, reko' da vidim da l' zna ko ovde.