Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
SI-MON
MVP
Pročitao sam poslednjih 7-8 strana ove teme i ne mogu da verujem koja količina malodušnosti medju velikom većinom. Kakve ste vi (skoro svi) jebene sisice.
Sa ovakvim polukompletnim timom, ne da ćemo u 1/8 finala da jebemo bilo koga iz ove grupe što se ukrštamo (Grci, Kroasani, Gaučosi), nego će samo da puca tuki od dupence.
U zavisnosti od kalkulacija drugih, i četvrfinale dobijamo lagano, samo ako ne naletimo na Špance.
A Darko Lazić i kompanija nek nastave da navijaju da nas Kroasani nakantaju 40 razlike, utoliko će sekso da bude bolji.
Aj u zdravlje, sisice malodušne.
Lagano polufinale, samo je pitanje koga cemo da trpamo za trece mesto.
Kad bi se mi, sa ovim našim drugim timom, plašili od Grka, tradicionalno iskompleksiranim našom superiornošću nad njima (bar od kad pratim basket, a za njih su tad u punoj snazi bili Janakis, Galis i Fasulas), to bi bilo isto ko kad bi se Ameri, sa njihovim drugim timom, plašili od Španaca i stvarali atmosferu kako će u potencijalnom finalu sigurno da izgube od njih. Ne znam tačno od kog bi to trebalo da se plašimo toliko u njihovom trenutnom sastavu.
Ja sam spreman sa bilo kim od vas "optimista" da se kladim u sta god da ćemo da dobijemo Grke.
Psihološka prednost je itekako na našoj strani. Delom zbog već, decenijski usadjenog osećaja nemoći Grka prema nama, delom zbog one sinoćne ciganije i neuspešnog pokušaja ponižavanja od strane domaćina. Nikad bolji momenat da proradi inat i obraz.
A ako se desi da ponovo naletimo na Špance, bez obzira na konačni ishod te tekme, u svakom slučaju će biti INSTITUCIJOM PROTIV PROSTITUCIJE!!!
Jebeno bilo, ni 20 razlike.
SIMON AHAHAHAHA
A čuje se: "Nemoj!" pre šuta AHAHAHA
На кога идемо у четвртфиналу?
svaka čast, povlačim sve što sam rekao za Saleta i selekciju tima i za sve ostalo. Ovo je uspjeh, BRAOOOOOOOOOOOOOOO
Brazil ili Argentina valjda.
Velika šteta što nije Štimac ubo ali zato
S I M O N
I
M
O
N
Желим да кажем да је разлог овако добре игре и убедљиве победе то што су нас Симоновић и Катић лепо бодрили са клупе скоро целу текму.
Jeste, red je da se ne sutne, ali ovim smradovima treba sutnuti :D
ЈЕБИ СОКРАТОААА
ZAPATA, VI STE PIČKE NAJVEĆEE!!
ESAM REKO?
IDEMO U FINALE ZAPAMTITE OVAJ POST!
JEBI CACIKIJA
nema pojma da prodjemo sledecu, pazite sta vam kazem. po potrebi cu citirati jedan od odva 2 posta da bi prico esam reko
ЕСАМ РЕКО!? ЕСАМ РЕКО!?
јеби запера глупавог у уста бре
NEMATE VI POJMA, ZAPATA ZNA ŠTA RADI
JEBI BRE JEBO IH ZAKINTOS TAMO MI CRNAC TRTIO BIVSU MAME MU GA NABIJEM JA
JEBI MUSAKOA
ФРАНЦУЗИ ДА РОКНУ ЕВРОПСКЕ ЦИГАНЕ А АРГЕНТИНА ЈУЖНОАМЕРИЧКЕ ЦИГАНЕ И БИЋЕ ЈЕБИ АМЕРА, ПРСКАЈ ПО РУДИ ГЕЈУ