Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. ЈЕБИ УЗОА И МАСЛИНОА

2. M U D O V I T O !!!!!!!

3. SAMO DA KAŽEM, JEBEM VAS U USTA PESIMISTIČNA, EVO VAM KURAC, NAJBOLJA PARTIJA NA PRVENSTVU, I BOGDAN PO OČEKIVANJU MORAO JEDNU DA SABIJE, ŠTA SAM REK'O.

I večeras argentinci da jebu brazil i sjajno.

4. Сад ћемо да играмо против Бразила што бих лично волео да се деси и да Сале успе да усади у главу овим краљевима, да играју као ономад трећу четвртину и стварно неће бити проблема да се прође у полуфинале. А педерски систем нам је само донео потенцијално полуфинале са Шпанцима уместо са Америма што је тек добра ствар, јер наши раде најбоље кад дођу у део где је медаља у игри. А и прошло су нас продале судије са домаћинима турцима кад нису свирали линију, сад ће да се ваљда врати она спортска правда. Само хладне главе у четвртфиналу и финале уопште није немогуће

5. И ЈА САМ РЕКО ДА ИМАМО ШАНСЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ НА МОЈ ПОСТ И ЈА САМ РЕКО!!!!!

6. Сад сви верујемо? А?

7. LAZES STEVANE REKO SI DA JE KATIC PICKA A GLEDAJ VECERAS, NIJE PROMASIO NI JEDAN SUT!

8. И ЈА САМ РЕКО! О ЧЕКАЈ, ПА НИСАМ НИ ВИСИО НЕШТО ОВДЕ У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ

9. Pakao Juga

Željko ugradio muda Bjelici jebote.

Је л' преко Скајпа извршио ту имплементацију? Пошто је до пре 5 дана био безмуди кататоничар. Ајде само мало реалности плс

10. Талијанска тактика.
    Гледо само последњу четвртину, ал чујем Богдан кидо ко у Евролиги, то је то, свака част момцима, само не смеју да се дувају сад, још Бразил/Аргентину да разбију па могу да се накурче колико оће пред Шпанијом, једино тако можемо против цигана ако дођемо дотле.

11. DESTE GRCI UTERAM VAM GIROS!

kao sat!

12. FINALE

OT
    SERBIA 102
    U.S.A. 99

13. Сви су кидали сем Бирчевића, чак је и Катић одиграо најбољу утакмицу на првенству. Контате, није играо уопште па је зато покидао хахаха. Јебем хумором ко Богдан Кајмакоглуоа трицама.

14. ODIGRAO IM BOGDAN SIRTAKI PO LOBANJI

15. Сад само опуштено у наставку такмичења. Примарни циљ смо остварили, бољи смо од Хрвата. :)

16. Ajde srbi ako i ne uđete u polufinale uvijek vam ostaje saznanje da ste najruzniji na turniru, ovo nije humano kako su vam igraci ruzni!

OVAJ JE NAJBOLJi

17. Moja očekivanja su prebacili. Sad idem da vidim da li je smrdljivi Paragvaj dao gol jebenim Emiratima.

18. a ni jedan grk da udje na temu da nam cestita. ni cvece nisu doneli

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.