Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Nek je Bogdan proradio, ocekivao sam da ovu oplodi. U akademskim razgovorima pre tekme sam tipovao na njega, loze ga ove biti ili ne biti.

Jebacemo Brazila, neka iskoci ko oce. I ako puknu sto se mene tice cetvrtfinale je ok sa ovim timom.

2. Oni sto su kenjali Saletu sada da mu odrade kolektivni blowjob.

3. Gazimudo

JEBEM JA MATER OVIM SUDIJAMA JEBOTE KOLIKO GURAJU OVOG BOGDANA OVO JE STRASNO ZNACI NEVERA!

A koliko sereš jbg. Dobar je Bogdan, proradio je i to je to. Nemoj biti Janpi ne leži ti :)

4. Фалабогу да је прорадио, очекивано да се попиша по неком бар једном на првенству.
    Е сад, или ће да настави овако, или ће у следећој да одигра траљаво, са 5-6 поена, ал' ценим да ће пре опет да испиша жестоко. И бјелица био добар, 8 поена 10 скокова, и две асистенције, близу дабл-дабла, добра партија. Константан је већ пар партија, то је до јаја. Следећу ће да усере бразил, оно баш да експлодира, време је. И Крстић би могао да се покаже против бразила у другом светлу, прошлу је био очајан, види се да се поправља. Калинић играо као у словенији ономад, дакле одлично, СИМОН БОГ 100% ПРОЦЕНАТ ШУТА.
    Биће гадно с јајарама јужноамеричким, али може да нас потера мало, видећемо.

Е да, и ЈА ВЕРОВ'О, КАД СУ СВИ РЕКЛИ ДА СМО КУРАЦ ЈА САМ ВЕРОВ'О!

5. Бјелица је најконстантнији, делује да је сазрео и пичи свој дабл дабл редовно.

Богдан следећу и може слабије јбг, млад је. Ал онда да усере шпанске цигане са 30 лоло

6. Realno danas smo dobili jer smo igrali sa 5,6 igraca.

Bogdan i Braduljica SABILI, Kalinic i Bjelica ODLICNI, Teo SOLIDAN, Simon MADJIJA, Krle DOBAR

Ja sam mislio da cemo ici na kroasane u 1/8 i zato nisam bio optimista. I dalje tvrdim da bismo od njih pukli.
    A sad imamo lepu sansu da dobijemo Brazilce, mada ce morati centri da propisaju krv, ili bekovi da ubacuju 60% ako mislimo da ih pobedimo. U svakom slucaju, samo rastereceno, cilj je sa ovakvom repkom ispunjen sve preko je bonus bonusa.

I da, Sale je i dalje pacijent. Videcemo u sredu koliko je pametan i mudar. Bude li udvajao Splitera non stop, nikad od njega trener biti nece

7. BRaduljica je najkonstantiji. Pa onda Bjelica, ovaj nije imao meč sa manje od 10 poena. Jedini slab meč mu je bio protiv Brazila, što je koliko toliko razumljivo ipak se sam borio sa tri životinje. A Bjelica od kada se probudio, beše meč sa Iranom ili Francuskom, drži visok nivo igre.

8. поздрав.

желим да поручим свима који су прозивали калинића да ми се насисају курца.
    такође желим да поручим свима који су прозивали богдана да ми се насисају курца.
    сви ви паметни да ми се насисате курца. такође желим да поручим свим паметнима који ће наставити да у сличном маниру прогнозирају дебакл србије против бразила, па макар се и десио, да ми се насисају курца. сви познаваоци кошарке, песимистичари и паметни да ми се насисају курца.

9. Дагид у среду има да јебе мајку и КалЕнићу и Богдану. лоло

10. јебач и запата да се јаве на шалтер број 5 такође ради насисавања курцем.

11. тако је маћорее, јеби "одвалиће нас" ликове на бенџосе их навлачи

12. odvaliće nas likovi

13. саће да се не чују више Е А ОНАЈ МУТА Е И ОНАЈ КАЛИНИЋ Е

14. Е ОНАЈ БОГДАН НАЧИ Е ШТА ВИ ОЧЕКУЈЕТЕ НАЧИ СЛАБИ СМО ПАЗИ ТИ ВОДИШ СИМОНОВИЋА Е И ОНОГ МАРКОВИЋА ПА КАКО ДА ДОБИЈЕМО ГРКЕ МОМЦИ ИМАЈУ 5-0 О ЧЕМУ ПРИЧАМО?

15. не ложите се као да сте ви нешто урадили да репрезентација победи, та "верујем у срце у картама" срања оставите за недељно гледање монтевидеа са бабом

реко сам да ћемо добити ако нас баш усере, тако и било, бразилци ће нас одвалити опет, ћао позз

16. МА НЕМОШ КАЛИНИЋ ДА ИГРА БРЕ ТО СВЕ МУТА РАДНИЧКИ ДРЖАВА ДУРАДИ НЕШТО САМО ЋЕ СЕ ОБРУКАМО ПА КАКО ОВАЈ ЈОВИЋ ВЕЗЕ НЕМА

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.