Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
е срали сте. начи сад настављамо играмо и јебемо бразилца. а капирам да вам је ово вратило мало вјеру.
http://s1.postimg.org/98ubi0u4f/download.jpg
Inače Adetokumpoa je Nikolija šutnula pre par dana, pa je nastavio sa dobijanjem kompleksa od Srba. Jebote, koliki idiot treba da budeš da i pored toga što si crnac milioner u Americi i možeš da jebeš 90% pičaka tamo ti jebeš onog skrndelja, i što je najgore još i popiješ korpu!
I da dodam u duhu optimizma JEBAĆEMO NEJMAROA! UBACITI MARKA JARIĆA UMESTO MARKOVIĆA KAO BRAZILSKOG ZETA DA IM SE NAJEBE MAJKE MAJČINE KO ONOMAD PROTIV NOVOG ZELANDA,
лол не знам који ме ђаво тера да читам коментаре на куриру
http://i.imgur.com/QYqrdqy.png
јеботе, који је миљан овај горан…
Preporučujem 153....leptejebo.
Pobedu protiv Brazila ne dovodim u pitanje. Malo me sikira kako ćemo u odbrani protiv Amera u finalu, ali valjda će se Sale setiti nečega. A i red je da im Raduljica jebe mame za otkaz.
Nemam pojma, dobar Brazil, mada pokazali smo sebi da možemo sa njiima, ali biće vrtlo teško. Francuzi će da jebu Španiju.
Pa dobro, s obzirom na nepisano pravilo da ne možeš jednu ekipu dvaput da tresneš (mislim hahah, kakav argument!) mi smo u finalu, jer su nas i brazilci i španci već dobili. A finale je posebna priča, tu ako zaustavimo amerima dejvisa, farida, i celu spoljnu liniju, onda možemo da se nadamo...
U stvari sjeb'o sam se, tamo će da se provuku turci do polufinala, a onda će oni da jebu amere shodno ovom nepisanom pravilu, dakle taman, svetimo se turcima za ciganisanje pre 4 godine, ašik istraumiran i bataljuje karijeru, doček na trgu, narod više nema briga a vučić zadovoljno gladi brk. Pustiće brkove do tad. Idealan scenario.
Zapamtite ovaj post i nepisano pravilo!
Podesite nišanske sprave za tekmu sa Brazilom momci biće jebeno
janosh
Ne mogu ništa da prognoziram...
ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE!!!
zar nije ona bila sa onim njegovim burazerom rodjenim?
Da, sa Tanasisom ne sa djanisom
https://v.cdn.vine.co/r/videos_h264high/20B5501E251120448806908309504_SW_WEBM_1410103377814b375a5a427.mp4?versionId=R62QUGJiwceUSxCznkwm1r1t6.QFvFyH
kolko jebene snage treba da ovako bacis loptu skoro sa pola, ja sa linije za tri moram da izbacujem sa grudi maltene a kamoli sa pola terena
Ne treba mnogo, samo da si spreman. Ja, poprilično skraćen (kraća poluga i tako to), bez problema sam ovo radio dok sam redovno trenirao (ne basket, drugi sport), a pritom i redovno visio na lokalnom košu.
Naravno, sa više snage i prakse, kontrola je bolja, ali zapravo nikakav veliki problem. Čak ni pogoditi, tipa jednu od deset.
Imate grešku u naslovu teme - ne piše koji sport je u pitanju
Inače, kladio sam se sa drugarom da dobijamo Grčku 23 razlike, a on je rekao da gubimo. I sad mora da mu dam soma dinara, a pičkica neće da prihvati poništenje.
Covek je pred kraj sezone gadjao troje 200/223. On sad vrv gadja sa pola ne bi li vezbao izbacaj da moze ove obicne preko ruke da pocepa
Insajder info: Đorđević je četvrtog centra(čitaj: Štimara brat) poveo samo za finale sa Amerima. Kaže to mu je čovek od zadatka.