Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. умрео Ђинђић

2. ONDA SAM JA PRECEDNIK
    vaš Voja

3. Da se oce onaj nesa trauma setiti neceg pametnog pa da stimaru najedu belim lukom i parizerom tamo u spanijama i ubace ga u startnu petorku samo da dise na usta kod protivnickog nosa pa mi ljudi ne bi kosa primili iz reketa.
    Bilo bi kul i ostali to durade al greota normalni ljudi da se blamiraju, ovom je lako prodati pricu da je on najvazniji igrac na SP i da mora da dise sto vise na usta jer je zdravo.
    Eventualno sa njim moze i kalinic (samo zbog onih krivih usta pa da protivnici ne znaju da li ih sprda smradom iz usta ili iz nosa) i katic

4. Da se oce onaj nesa trauma setiti neceg pametnog pa da stimaru najedu belim lukom i parizerom tamo u spanijama i ubace ga u startnu petorku samo da dise na usta kod protivnickog nosa pa mi ljudi ne bi kosa primili iz reketa.

ovo je i meni padalo na um. Znači da se najede i diše Gasolima za vratom. Ne bi im bilo svejedno

5. najedu belim lukom

Pašće čoveku pritisak, pa ćemo izgubiti jako važan šraf u mašineriji zvanoj Saletov tarup!

6. Kad igramo sa indijancima iz amazona

7. Mrljo nemoj da portugalske cigane porediš sa indijancima. Srbi su human narod i ne jebu ugrožene indijance, ali zato cigane penetriramo permanentno jerbo su se namnožili umnogome.

8. U pravu si glavni, jebemo portuglaske za predigru a onda one glavne ciganšture, da silno razguzimo

9. Јеби га, навијао сам за Бирчу да му исправи вилицу.

10. bircevic je tezak nemac pojma

11. http://youtu.be/t3jyHImpBVQ
    Deremo Brazilce i onda Simon ponižava Špance slično kao Teo pre četiri godine. Lolo

12. Opet će turci da se provuku garant

13. Pukla govna evo 11 razlike

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.