Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. ŠTIMARA POPRSKO, ŠUTNO DVE TROJKE SPRDA SE

2. Upravo javljaju, Crna Gora opet želi da se ujedini sa nama. Nude Vraneša na centru. pozz

3. ХАХАХАХА Жајк, краљу!

4. Jel ti žao
    Varežao. pozz

5. na koju foru jebote!!! JEBI BRE

6. Upravo javljaju, Crna Gora opet želi da se ujedini sa nama. Nude Vraneša na centru. pozz

НЕ МОЖЕМО САД, ИМАМО РУСЕ НА ДРУГОЈ ВЕЗИ, ПОЗЗ

7. DAJTE AMERIKANOA DA SE IGRAMO

8. Dužan sam izvinjenje Đorđeviću, malko me je i sramotica što sam sumnjao. Grupu otaljali,sad jebemo kako carski valja i trebuje

9. OPET FEŠTA U KOMENTARIMA NA INDEX.HR.

10. Kakoe bogdan lupio onu trojku sa druge planete, lončaru stala pljuvačka u grletu, šareni ne verue :)

11. AI SU TE PEGO, AI, AI SU TE PEGO

12. А СТВАРНО СМО СИЛА У БАСКЕТУ ДА НЕМА ВЕЋЕ

13. Steta sto su one 2 tehnicke greske Brazilcima ostavile gorki ukus pobede! Posle te dve tehnicke greske sudije su direktno uticale na tok meca, Brazilci su ispali iz ritma i nisu se vratili vise. Steta da sudije na ovaj nacin odlucuju polufinaliste!

јесам ја луд ил нису биле никакве техничке? наравно коментар је од неког лоулајфа са б92.

14. Биле су две техничке, биле неке рекламе па се није видело због чега. И стварно смо од тад кренули да их пунимо, ал ко га јебе, свакако би их напунили. БОЛЕ НАС КУРЦИ!

15. Mene opet bogdan pi treci put sjebo, igrao ga plus al zivo mi se jebe.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.