Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
sad ce na fibi konferencija
DA NE KAŽEM PRESSICA
@Zapata
Lolololov!
https://www.youtube.com/watch?v=A3SfqAz3TSQ
Калина опет шиљи курац на плебсу.
Kakva šteta što nas nakantaše Hrvati 40 razlike u osmini finala, tačno smo mogli u polufinale.
Kako ide, marvo malodušna?
Oće l' biti kakvog licemerja, ironije i sarkazma na temi?
Мени једино криво што Штиме није дао трицу.
ULOGOVAO SAM SE DA KAŽEM DA SMO OPET PO PEDESET MARKICA NAS SEDMORICA STAVILI NA NAŠEEEE
OPET 900 MARAKAAA
JEBALI SMO BRAZILOAAAAAA
JEBI SRBIJO, JEBI KLADIONICU, JEBI BUKMEJKEREEE
OPPAAAAAAA
Mislio sam da ova reprezentacija možda neće proći ni grupu. Što volim kad ovako pogrešim u proceni. Dabogda svaki put ovako grešio.
Stimac picka ne da Simonu loptu da sutne... Vise nije gotivac.
EDIT: Bilo bi do jaja kad bi neko samo ovo Loncarevo krestanje da ostavi na klipu, da ide fazon sat vremena kako ulazi trojka i njegovo krestanje...
Teodosic BOGOTAC, jebe ne vadi.
Kako ide, marvo malodušna?
Oće l' biti kakvog licemerja, ironije i sarkazma na temi?
WUT ??
САД СИ УЗО ТРОФЕЈ САВАНЕ САВАНЕЕЕЕ САВАНЕЕЕЕЕ
е чисто да не будемо сисе, свака част и одбојкашима који исто јако јебу цело првенство.
СРБСКИ ГЕН ЈАЧИ ОД СВЕЦКЕ ЗАВЕРЕ!!!!!!
Brazil, Španija, Litvanija
Grčka i Amerika
SAMBA RUMBA ČA ČA ČA
Skini sve
skini patike što pre
skini jaknu, farmerke
hajde, seks sad počinje !!!
Dobro bre Predražinjo što si ušao u taj fazon od onog posta, prvo nisi bio jedini koji je verovao u jebanje drugo ko da uživaš više sad u tom kobjasnu svom nego u jebanju snažnom
http://i.imgur.com/h8pL7V1.png
ОПААААААА
гвоздене скапирај га, ја сам тако изгорео после грчке шта курац.
Jebi ga, Gvozdene, nikad me više u životu nije iznerviralo omalovažavanje jedne reprezentacije ko ove.
Tolko pljuvačine za svakog, ali bukvalno svakog čoveka u reprezentaciji, na čelu sa sve Saletom Djordjevićem... pa ne mogu da verujem... okreni tamo oko 30 i neke strane, u toku i posle tekme sa Špancima.
Izvinjavam se, neću više, bilo jače od mene, uživajte.
spanci ce da urade nama ono sto smo mi brazilcima
Ево, мени ни сад није јасно зашто је Катић добио шансу пре Митровића или Јокића. Али због оваквог резултата, Ђорђевић код мене има кредита за наредних 10 година, нек води Лазића као стартног бека на следеће такмичење, нећу да га пљујем.
Tebi je ollanik oprošteno sve, ti si trve buksnolini.