Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. jadan mali Poljak, uvijek najebe iako se to po njegovom bolesnom stavu nikad ne bi reklo

2. Taj zvuk koji je Sarenac ispustio nakon sto je Bogdan dao trojku sa druge planete...

OOHOHOHOUAUAOAOAOOAOAOAOAOAOAUAUUAO

3. u saradnji sa Loncharom naravno

4. https://twitter.com/stimac15

Свеже слике код Штимаре.

5. Sale kobjašnjava engleski, sposoban je da artikuliše i dublje misli

6. U bre, Grobarinjo, gledaš 15 godina Evroligu sa 10 metara udaljenosti i dalje nemaš pojma o basketu :)

Jebeš to gledanje, kad od šalova ništa ne vidiš :)

7. ehh da je stime dao jednu od one dve trojke, posrali bi se spanci...

8. Sveopšte pišanje po svim nacijama. Deretić apruvs dis.

9. баш сам срећан

10. једино што ме на овом првенству више нервира од богдановог залета у шесторицу играча је то ложење у фазону добили смо цигане из џунгле сад добијамо европске цигане. е па курац. има да нас накантају горе него ми ове мученике данас јер им се може. сад се ви нервирајте и раните ме говнима као народног издајника, јебе ми се апсолутно. исто ми се јебе за ове прозивке у фазону ААА ПИЧКЕ МАЛОДУШНЕ ША СЕРЕТЕ ПЕСИМИСТИ БАКСУЗИ ВИДИТЕ ДА ДЕРЕМО. ај пали бре, ниси ти тамо скакутао по терену него си смрдео код тв-а. најлакше је рећи побеђујемо, то може рећи и моја баба која није гледала утакмицу у животу. што каже овај курајбер, драго ми је што сам погрешио. срећа нас погледала (опет) хвала богу, ови нису могли бунар да погоде, а ми убацивали тракторске гуме задње. сад пустити симона и бирчу да се играју јер јебига боље је треће место од четвртог.

11. 11:2 za Francuze... Sad će da uvedu španci sudiju na parket

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.