Светско првенство - ШПАНИЈА 2014

1. Dobre bre Inzagi sereš sad. Potpuno sam na primer ja bio ubeđen da će da nas useru svi živi. Drago mi je da sam pogrešio, al eto delovalo mi tako. Ovo je za mene iznenađenje.

2. Tolko pljuvačine za svakog, ali bukvalno svakog čoveka u reprezentaciji, na čelu sa sve Saletom Djordjevićem... pa ne mogu da verujem...

Tolko pljuvačine za svakog, ali bukvalno svakog čoveka

Dobrodosao na Vukajlija.com

3. Dobrodosao na Vukajlija.com

Тај фазон, ово је сајт где Теодосића после меча са Грчком називају нубаром лоло

4. Španci prvo treba da prođu Francuze a i ako nas izbace karaćemo Litvaniju za treće mesto, gledao sam ih protiv Turaka, baš su krš

5. Јао, али кад би Шпанци ушли слабије у меч, па се усеру ко против Русије ономад... Цурим на пишу.

6. Lovernj juri španske cigane oko hale kolima, pre utakmice
    http://shrani.si/f/3W/SS/2pX4nQCI/jo-reno.jpg

7. Tebi je ollanik oprošteno sve, ti si trve buksnolini.

hvala,snup,tvoja muzika me dosta inspirisala :)

8. Dobre bre Inzagi sereš sad. Potpuno sam na primer ja bio ubeđen da će da nas useru svi živi. Drago mi je da sam pogrešio, al eto delovalo mi tako. Ovo je za mene iznenađenje.

U bre, Grobarinjo, gledaš 15 godina Evroligu sa 10 metara udaljenosti i dalje nemaš pojma o basketu :)

9. Litvanci su sranje, Valančijunas ima majndset Raduljice, minus gotivnost i naleti želje za prcanjem, doduše bolji je lolo, od ostalih igrača glavni im je onaj smodža iz Lijetuvosa, Seibutis, ima još Pocijus koji jebe kad svi jebu, e najopasniji je Mačijulis, taj je sposoban da pokreće jebanje.

10. I ruski ( poljski ? ) klošari braća Lavrinovič

11. Gvozdene, jer nam ne daješ nikakve šanse u polufinalu? :)

12. Kako ne dajem, mislim da možemo da jebemo Špance snažno, mada ću ja sad igrati i prvo na Francuze, neki ogroman hendikep je postavljen, tipa 15 16

13. "Alo, alo! Momcfi! Fta se radujete? Ovo je sfoz nofmalno!" - Muta Nikolić

14. Ne možemo igrati protiv Litvanije, prestanite da lupate jebene gluposti, ubice ih ameri. Poz

15. Skapirao sam da kad god NE gledam našu repku, ona uvek kamšotuje protivnika, jako.

Elem - odneo TV u podrum da ne uđem u iskušenje, vidimo se ispred Skupštine.

16. 1931 godine u Viljnusu bilo 0,8 posto Litvanaca lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.