U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bolji je bio Arsenal, objektivno, ali me Aleksis smara, stalno učačka nekako. Forster ojebao, kvalitetniji golman od Harta, ili makar u boljoj formi.
vise sam navijao za remi, pa mi da opalimo sautemton sledece kolo, ali i ovako je ok, za vikend se penjemo na 3. i tu arsenal ne moze nista, dalje od 4. je prosto nemoguce, ne smeju dalje, sautempton nadam se zadrzava se na 5. everton liver i totnam za 6.
Što ne bi Sautempton ostao 4?
ne moze jebiga svaki derbi su izgubili, totenhem liverpul siti arsenal, videcemo protiv celzija i junajteda sad ne verujem da ce biti ista bolji
sautempton će na kraju sezone biti 7
ZAPAMITE OVAJ POST
Ne može jer je to fudbal. Uvek će biti neko iznenadjenje koje super igrom/srecom/borbenoscu/ulasku Venera u Mars.. Nekako se gura u top4 ali posle izvisi. To ulogu je u uglavnom prethodnih sezona imao Everton, malo Svonsi i nekad pre rata Njukasl. KOd Engleza je uz kvalitetan prvi tim isto bitna i klupa pa i oni što nisu ni na klupi. Ako njih nemaš kvalitetne plafon je 5 mesto. A Saut nema ni klupu..
Videćemo, imaju priliku da se popune na polusezoni pojačanjima. Ne delujemi da su u tom segmentu drastično slabiji od Arsenala, Vest Hema, Evertona...
http://i.imgur.com/L0DFXke.png
Slika levo - tako je Švarci izgledao kad je Liverpul poslednji put osvojio titulu.
Slika desno - Švarci sada.
Заправо то је шварци пре једно 10 година, сад је опет у форми :в
http://mondo.rs/a750954/Sport/Fudbal/Siri-se-Enfild.html
Pa širi se kad ga stalno primaju... loooooool
:(
hahahaha
inace runi spreman za soton, preuzimamo 3. mesto i ispod toga ne padamo vise
Muk na temi.. Hvala kurcu pa su šugavi plavci izgubili.. Ne mere bez Matića rodjak.
Arsenal je gubio od Stoka 3 0 na poluvremenu.. Svaki komentar je suvišan pa i da su okrenuli, a nisu naravno.
arsenal liverpul totenhem ne zna se ko je jadniji bio danas, svaka sezona sve ludja i ludja
'Ajmo Sitiiiii, sad je -3
VEST HEM SE NE ŠALI!!1 Sigurnim koracima gazimo ka ligi šampiona.
vest hem jebe!ako bi doveli veznjaka i stopera bili bi jako zajebani.sledece kolo sandrlend.to mogu dobiti.
Saho usao u drugom poluvremenu i mogao da metne bar 3 komada (imao 2 stative).
Dauning igra kao neka mesavina Ronalda, Mesija i Koromana iz najboljih dana, nevjerojatno.
Ocekivao sam utakmicu slicnu kao protiv arsenala i tako je i bilo, takodje ocekivano soton pao u drugom umor 15 igraca samo igralo ove sezone, najmanje u ligi, dok za junajted 28 najvise i opet povreda... odbrana nesigurna, s obzirom na celu situaciju u klubu i ovolike povrede, 5 pobeda zaredom i 3. mesto, mogu misliti kad se oporave i uigraju svi...
PUSHI GA SHOMY23 SOTON KURTON