ovo je bilo ocekivano igraju van gal i kuman 3za3 samo u medijima su kao neprijatelji da ne bi bilo sumnjivo, nas prioritet je FA kup to svi znaju dogodine na vrhu evrope
Igrali smo ko babe. Nek smo izgubili. Kad dozvolis sebi da izgubis od ekipe koja ti je 1 sutnula na gol od 1976. Na tvom terenu, a ti pritom i ne sutnes na gol. Di Maria u rangu Predraga Luke danas minus borbenost.
ovo je bilo ocekivano igraju van gal i kuman 3za3 samo u medijima su kao neprijatelji da ne bi bilo sumnjivo, nas prioritet je FA kup to svi znaju dogodine na vrhu evrope
Armine, na skali od 1 do 216, koliko si ozbiljan?
Šomi, sledeće kolo se vraća Stariž a to znači samo jedno - boleće vas gooza, mnogo, puno, dosta.
Igrali smo ko babe. Nek smo izgubili. Kad dozvolis sebi da izgubis od ekipe koja ti je 1 sutnula na gol od 1976. Na tvom terenu, a ti pritom i ne sutnes na gol. Di Maria u rangu Predraga Luke danas minus borbenost.
У Јунајтеду су бре све неки испушени ликови, неам појма. Мата, Ди Марија, Руни, све то фино звучи али боље звучи него што заправо јесте.
А Тадија нанизао Арсенал, па Јунајтед, врх.
Da, makar mi drago sto je muno gol nas.
Скаузери ју ар д некст.
https://www.facebook.com/video.php?v=825784710900396
kolko je predobro hahahaha
Dobro je i to da nije igrao Mekner. Samo Bleket je morao da mi zagorca utakmicu.
koji blam od teme
X2 zaokružen
Džoni brat moj, navija za Junajted i Partizan
Armine, na skali od 1 do 216, koliko si ozbiljan?
Šomi, sledeće kolo se vraća Stariž a to znači samo jedno - boleće vas gooza, mnogo, puno, dosta.
Taman proslavimo titulu sa Partizanom, onda LŠ sa Mančom i bole nas kite :)
prejadno
Šta je prejadno?
igra mančester junajteda danas
blam me bilo gledati
Da, ni šut u okvir gola. Jeste bilo jadno.
Međutim, na početku sezone je sve to delovalo još jadnije. Četvrto mesto je nakon prošlogodišnjeg debakla, sasvim dobro.
Eto meni 200 kuraca.
Prosle godine u ovo vreme - isti broj bodova. Minus di Maria. Minus Falkao. Minus Milinkovic-Savic.
http://babb.telegraph.co.uk/2015/01/louis-van-gaal-has-won-exactly-the-same-amount-of-points-after-21-games-as-david-moyes-did/
Lord Karington bijo u Mančestru junajtedu opaaaa.