Da li vam je sve dokurčilo? Mučili vas nesanica? AKo vam dođe da puknete, puknite ovde i osećajte se bolje

1. OŽEŽI, OPSUJ, PLJUNI, JEBI SVE I SVAKEM!

Dođi i otvori dušu!

Mora da postoji i tema de čovek može da se olakša bez posledica
    meni je već bolje :)

2. SEREM VAM SE NA LICENCE!!!
    PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

3. Moze li da se psuje?

4. narvno, sve je dozvoljeno SVE

5. JEBEM VAM MRTVU MAJKU DA VAM JEBEM KURCI MRTVI PRODUZITE RASPUST NA 4 MESECA JEBEM TI SKOLU ZA 2 SEDMICE SEPTEMBAR DA MU JWBWM MAJKU DA MU JEBEM SACE MORATI DA SE UCI JEBEMU MRTVO SUNCE, I ONI DEBILI U SKOLI, PA UCENJE PA JEBEMU SUNCE I KISNO LETO DA JEBEM U PICKU ZARDJALU JEBEMU SVE DA U JEBEM
    NEZEDOVOLJAN SAM ZIVOTOM

6. sme li da se psuje Bog? al ne ovaj naš, Isus, nego njegov otac.

7. Samo pod uslovom da ga ne psuješ drugima.

8. RIBOK KLASIK I ERMAKS NAAAJKKKKKKK!

9. hahaha idealna tema za pracenje tiketa...nemojte da zakljucavate...pls

10. Ptičje govno na sveže ofarbanoj ogradi. Majku im vrapčiju, što ih mačke sve ne pojedoše proletos...

11. Je l smem da se izderem na spanskom, al ne znam spanski pa cu koristiti gugl trenslejt?

12. KO VAS JEBE SVI MI SMO NAJJACHI

13. A la mierda MADRE insomnio escoger lo que voy a joder me das a dormir año que se acuesta a las 7 de la mañana y me levanto a las 4 de la PU TO FUCK Y Nabijem!!!!

P.S. Nisam cekao odgovor, valjda nece ban. Evo, bas je lepo preveo, sad mi je lakse.

14. https://www.youtube.com/watch?v=mEn-L9-PObc

Пустим ово и кад Бата каже: "Па мајку вам јебем...", осећам као да сам ја гласно опсовао и одмах ми буде (мало) лакше!

15. Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

16. Jebem vas u slinu skorenu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.