Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Prove, umesto toga je bolje iznapušavati Jebača, on se uvek primi na napušavanje.
Ne, fascinantno je da si sto godina na sajtu i da si i dalje si toliki prijemnik.
S
T
R
I
C
Ne prekidajte raspravu! Toliko sam se uživeo da sam bio spreman da ga iscedim ko sundjer nakon pranja sudova!
Keep on, pls! tell him he's Smaretova kučka!
Brao posrali ste se na temu... toliko sam razočaran da moram preći preko svojih principa i napisati
S T R I C
T
R
I
C
modovi, izbrisite ovaj spem pa da nastavimo sa ICE REME Challenge.
http://vocaroo.com/i/s1JpoGFL8YA2
Mlada nada propaliteta
Jebač, a znaš šta je tvoj najveći poraz od svih? Npr. Vejv mali, može biti skot, snobina, smarač, prepotentni smrad, ali je on uvek on. I kao takav ima konstantu. S druge strane, ti si toliko jednostavan za upravljanje da sa par glupih fora te skoro svako može voziti kao ciganskog konja. Napred - nađi nekoj sjebanog nuba sa sajta (pun gas, nađi još dva drugara); levo (skot si jer si pričao sa mojoj significat other i opljuvavao si me, govno izbeglično); desno - Proviron izbegličina, došao u traktoru; koči - učinio si me ponosnim. Još uvek nisam siguran kako idu polukružna skretanja, ali po efektu iskustva nakon mnogobrojih jahanja i to ćemo saznati.
Jednostavniji si za jahanje od onog ponija što je senzacija deci iz Misače.
да би ти мене јахо мораш некад да ме победиш у свађи а ти то нумеш него се служиш другим средствима да ми напакостиш, стекао сам утисак да си ме замрзео а ниси ме видео у животу
хаха мислим да ти је дошло да ме задавиш онај дан кад сам постао јебени модератор, плакао и молио да будеш и ти и ко је ту јахан? слепац си, губиш живце због неког лика са нета јер је постигао нешто на смрдљивом сајту и смувао се са рибом код које си испушио па га онда друкао код ње само да му напакостиш. ето да знају људи каквих све слепаца има. слепац си.
што се тиче ове прозивке реметове да сам много надркан и да сам једва чеко да поскидам све који ми се не свиђају, могу да му кажем да незна ништа ко гој курац. много вас ми се не свиђа па никога нисам узео на зуб осим ове бактерије јер ми се меша у интиму чему није место на интернету. крајње слепачки.
волим да се свађам, то ми је једино занимљиво овде. шта ме боли курац, неће ми нико од вас требати у животу нити ће ми доћи на славу, рећи ћу свакоме шта мислим о њему. далеко од тога да ћу се лизати са неким. јебе ми се за све вас, апсолутно. није да сам пријемник, само волим да се кољем са људима. разумеш?
http://vocaroo.com/i/s1EnBpzvYbdZ :(
Počivaj u miru bako. :(
Hhahah, tebe je jedna osoba dva puta profi izvozala. :)
Neću o ovome dalje da pričam, nije za svakoga, a mogu ti u pvt napisati, kakogod.
EDIT: Neću na tu temu s tog nivoa, bio bi sjeban.
Ako si ozbiljno mislio da sam tu bio ozbiljan, onda si do te mere nolajfer da je neopisivo.
Ja sam iz Misače :(
xDDD
добро, глуми ту неког кул лика али НЕКА ЗНА НАРОД
Au, preselili ste živote ovde:-)
u kom ste vi kurcu sinovi
Koja džiberana prevrh.
http://u.vukajlija.com/forum/teme/63768-ice-reme-challenge?strana=4#post_2925347
Ахахах то Дилане мађијо
dilan i rus, sjajni performansi
ja nemam zvucnik jbg...
kaze lik na kojeg svi gledaju kao na
http://novosti.rs/upload/images/2014//03/29/jova-(1).jpg