Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. Чек, сад сви ви тврдите да никад нисте видели да је тајмер откуцао 5:00 и да је игрица признала гол?

2. Da, al' ćemo dobiti sve do kraja izuzev Obilića sa kojim ćemo odigrati 1:1 poyy

3. ду ју ивен хекс?

4. nek odluchi L@ki, ipak je on ovde chairman

5. L@ki ja sam ovaj sto ti je uplatio 15,000.00 dinara na tekuci pozz

6. е сад кад је и званично 4-4 реално, имали смо велике среће што се све то није десило секунд раније јер не бисмо успели одбранити, али можемо се позиват на правила лол
    или оћете сад једну 3 минута па колко буде бележимо?

7. Ne igramo na produžetke, s toga, nema pogotka
    Tabela:
    Nives-------7
    SZSK-------5
    Katastrofa------4
    Panceri-----0

8. Чек, сад сви ви тврдите да никад нисте видели да је тајмер откуцао 5:00 и да је игрица признала гол?

Brate, igrica je priznala gol zato sto je bilo nereseno, krenula je automatski u overtajm. Da nije bilo nereseno ne bi igrica priznala gol.

9. rabine, nije IZBACILO JEBENI OVERTIME.

10. Brate, igrica je priznala gol zato sto je bilo nereseno, krenula je automatski u overtajm.

Ја нисам видео да је кренула. А виђао сам да признаје гол на 5:00, тј. 3:00.

11. rabine, vidim ja da tebi ovaj X ide u korist, ugrozhena vam je 1. pozicija...

12. Natus Vincere jachi nego ikad

13. или оћете сад једну 3 минута па колко буде бечежимо?

Nema tih sranja, ako je nesto neregularno, postoje pravila kojima se utvrdi, ako ne moze tako onda utvrdi nadlezni lik, u ovom slucaju laki. Jednom se igra i to je to.

14. Запитајте се шта би УЕФА урадила. лоло

15. Ne, nego se ubacujem zato sto sam igrao one pro lige na serbian haxballerz pa znam sta se radi u tim situacijama. To sto nije stiglo da napise overtime ne znaci da nije krenuo overtime. Uzmi ako hoces replikuj tu situaciju ali da nije neresen rezultat, sutni u zadnjoj sekundi pa vidi sta ce da bude.

16. oćete igrati haksa ovako na divljaka?

17. bolje da hostuje neko proveren, ne znam kako će mi se ponašati konekcija

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.