Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.dodaj.rs/f/39/Ic/3Hu8Djn1/screenshot1.png
ja sam malopre zaboravio na pravilo da nije bitno kad se šutira pa se priključujem ekipi koja misli da je gol neregularan...
DZANKI DOKLE CES LAGATI OVAJ NAPACENI NAROD????
kolko placate po glasu hehehe xDD
+1389
:* bod po bod drugo mesto
de je L@ki sad
Teško je biti sudija bilo kome. Ali jednostavno nije gol. Igrica čim prebaci na 5:00 to je kraj.
oke onda, nek bude X
radujte se dechaci, preslabi ste
uramite ovaj X
zapishite u spomenar
Idi na bracxno savetovanje sa stecom poyy
a i mi smo jebeni retardi vodimo 3 0 i ispusimo
imate sreće što mi je partner u klabingu inače biste večeras bili rastavljeni od žiwota
ima li ko da igra sa nama jos danas?
СЖСК - Панцери 6:5
Нивес - Катастрофа 6:4
Катастрофа - СЖСК 2:2
Панцери - Нивес 7:2
Катастрофа - Панцери 15:10
СЖСК - Нивес 4:4
мислим да су то тимови који су били ту вечерас
метните у први посто ко ми нивесу 4 комада ехехех
jbt pa mi smo vodili 3-0 na 2:02 do kraja lele
Opaaaa, ipak smo mi pobedili protiv dž i st -a lololo
roso mi smo dobili 7-2 pozz