Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne pitaj me druzhe moj, ne pitaj o zheni toooj, nemoj drugu srtze slomitiiiiiiiiiii Trenutno je 3:23 u po noći, aide da igramo pichke
janpi ja sam tu cijeli dan danas, red bi bio da odigramo par utakmica
Panzer tim je spreman. Magoti i kgdusan javite se.
janpi javi seeeee
Panzer divizija i dalje spremna...
jebo te bog lakse je naci zmajeve kugle nego janpija, nit je kad na sajtu nit gleda po forumu kad je tu
Što mu nisi tražio fejs pa da budete u kontaktu?
Šalji mu i u PVT valjda će da vidi.
reko mi je da ga dodam na fejs al nisam ga dodao jer ne dodajem ljude koje ne znam, koji sam skambeg lol
E nema kurca, daj organizujte se nekako, blokiraste čitavo kolo...
janpi je tu pravite sobu
http://www.haxball.com/?roomid=~2c03826f70cb894438292ed957dee8c0021176c6613235719a682037f38fea0b1
ok jel mogu ja ko picka da livam ovu ligu makar ne igro vise nikad?
Brate prvo kolo, imate još 13 mečeva, samo lagano. I da, ako sad napustiš takmičenje u pola banana za tebe na dalja takmičenja.
http://www.haxballtube.com/watch/9d5cc788f9
Pancer 4 : 1 Maggot i Faggot
6:54 Pakao Juga 7:32 Janpi
8:27 Miki
8:30 Miki
9:52 Miki
mozete komotno da nas brisete iz lige, odustajem i ja
Pa dobro ljudi polako jebiga, tek prvo kolo, poraz ko poraz jebogati...
Mogli ste ranije da kažete, da uleti neko 'mesto vas. :/
buraz napravim sobu i pozovem ga da vidimo kakav je igrac lik posto nikad nisam igrao sa njim. on dodje na temu i ugovori mec sa vama. ok ajde nema veze.
prvo poluvreme ja branim zavrsi se 0:0 ae da probamo on da brani a ja u napad. trajalo je to jedno prvi minut poceo decko da se zalece u napad. napisem idi pozadi on opet. jbg ja mogu da igram sa svima hax, trpeo sam dzelu spermulju godinu dana pa sam opet igrao ali ne mogu sa osobom koja je van srpskog govornog podrucja
buraz nisam znao ko je magot, video sam svedske zastave ali nisam znao da ne prica srpski. zato sam i napravio sobu i pozvao ga da igramo da vidimo kako cemo... dalje pise gore
lololo koja eskalacija